"Harvinainen" sipsi myynnissä eBayssa – maksaisitko tästä 300 euroa?

shutterstock_1307831005
300 euroa voi tuntua melkoiselta hinnalta, mutta oikeasti se ei ole sydänsipsimarkkinoilla kovin paljon... Shutterstock

Brittimyyjä ilmeisesti uskoo törmänneensä aitoon harvinaisuuteen, mutta sydämenmallisissa sipseissä ei todellisuudessa ole mitään erikoista.

Kerroimme aiemmin 13-vuotiaasta, joka löysi niin erikoisen sipsin, että lopulta valmistaja tarjosi hänelle 20 000 dollaria. Mutta maksaisitko sinä oudon mallisesta sipsistä satasia?

Saisiko olla satasten sydänsipsi?

Brittimyyjä ilmeisesti uskoo törmänneensä aitoon harvinaisuuteen ja myykin nyt löytämäänsä sydämenmallista sipsiä eBayssa. Ilmoituksen mukaan sipsi on "ultraharvinainen" ja kunnoltaan uusi. Sipsimerkki on Walker's.

Hintaa suolaherkulle on merkitty 250 puntaa, eli kolmisen sataa euroa.

– Jos et jostain syystä ole himoittuun sipsiin tyytyväinen, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä, Metro-lehti huomauttaa.

Kiinnostaako sydänsipsi? Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Brittimyyjä ei pane kaikkia muniaan samaan koriin: hän myy tilillään myös vihreitä Jägermeisterin shottilaseja ja Hot Wheels -autolelujen pikaruokateemaisia autoja. Muita sipsituotteita hänellä ei ole .

Toisesta sipsistä pyydetään jo 22 000 euroa

300 euroa voi tuntua melkoiselta hinnalta, mutta oikeasti se ei ole sydänsipsimarkkinoilla kovin paljon: eBayssa nimittäin on myynnissä myös sydämen mallinen Lays-merkin sipsi, jonka hintalapussa seisoo 25 000 Yhdysvaltain dollaria eli 22 000 euroa!

Kyseisen sipsin amerikkalainen myyjä selvästi luottaa tuotteensa vetovoimaan, sillä hänellä ei ole nettikaupassa muita ilmoituksia. Väitteet sipsien harvinaisuudesta ovat kuitenkin vahvasti liioiteltuja: toinenkin jenkkimyyjä nimittäin myy omien sanojensa mukaan "ultraharvinaista" Lay's-merkin sydänsipsiä, jossa on BBQ-maku. Tästä herkusta saisi pulittaa 750 dollaria, eli 660 euroa.

Sydänsipsit eivät ole harvinaisia

Lyhyt katsaus someen kertookin, että sydänsipejä löytyy jatkuvasti – ja kaikenlaisista pusseista.

Käyttäjä löysi Lays-pussista sydänsipsin jo 2015. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tämä sipsi löytyi 2017. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sydänsipsi mallia 2020. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kannattaakin kenties tyytyä lähikaupan sipsipussiin – tai edes tähän alennusherkkuun: halvimmalla eBaysta irtoaisi irtoaisi Kanadassa sijaitseva, poimutettu sydänsipsi, jolla on hintaa vaivainen yksi dollari.

Katso myös: Säästä vielä enemmän rahaa – tee perunalastuja mikroaaltouunissa! Testasimme, niksin:

3:40

Lähteet: Metro.co.uk, Twitter, eBay

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja