Olethan huomannut tämän vinkin dippipussissasi? Jauheesta syntyy muutakin kuin kastiketta

Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta: Mikä on paras? 3:59 Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta: Mikä on paras?
Katso myös: Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta! Mikä on paras?

Dippijauhepussista voi tehdä muutakin kuin dippiä!

Parhaasta dippijauheesta voi olla montaa mieltä, mutta tiesitkö, ettei pussukan sisällöstä tarvitse välttämättä tehdä juuri dippiä?

Moni tekee dippikastikkeen vanhasta muistista, ja siksi jauhepakkauksen käyttöohje saattaa jäädä lukematta. Samalla kuitenkin jää huomaamatta toinen resepti – nimittäin maustevoin tekeminen dippijauheesta.

Taffelin dippijauhepakkauksissa tämä resepti tulee kastikeohjeen jälkeen.

Maustevoihin tulee pussin sisältö ja noin 75 grammaa voita. Jos et aiemmin ole huomannut reseptiä, syy ei suinkaan ole sen tuoreus.

– Resepti on ollut pusseissa ainakin kymmenisen vuotta, joten hyvin pitkään, Orkla Suomen viestinnästä kerrotaan.

Katso myös: Perunalastuja mikroaaltouunissa – voiko se onnistua? Testasimme, voiko sipsejä tehdä mikrossa:

Näin teet omat sipsisi mikrossa 3:40

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.