Maukkaista kesäporkkanoista taiot hetkessä herkullisen alkuruoan tai grilliruoan lisukkeen.
Videolla Hans Välimäki kertoo urastaan Huomenta Suomen haastattelussa.
Kesällä kasvikset ja vihannekset ovat parhaimmillaan, joten nyt jos koskaan niitä kannattaa pistellä poskeensa. Myös keittiömestari Hans Välimäki paljastaa syövänsä paljon vihanneksia, muun muassa maukkaita kesäporkkanoita.
Välimäen mukaan helppo ja yksinkertainen, mutta sitäkin maukkaampi kesäruoka syntyy juuri näistä maistuvista porkkanoista, jotka glaseerataan ja viimeistellään yrteillä.
– Hyvin yksinkertainen ruoka, joka tulee grillissä aika kevyesti, Välimäki kertoo.
– Tässä yksinkertaisessa ruoassa kesäporkkanan maku pääsee oikeuksiinsa, mies lisää.
