Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hans Välimäen täydelliset hampurilaispihvit: Älä käytä tällaista lihaa!

Kahden huippukokin neuvoilla valmistat takuulla makoisat juhannusburgerit.
Kahden huippukokin neuvoilla valmistat takuulla makoisat juhannusburgerit.Shutterstock
Julkaistu 17.06.2014 17:45

MTV LIFESTYLE

Hampurilaisia ei aina tarvitse tehdä samalla tavalla. Huippukokki Hans Välimäki ja Jaakko Sorsa vierailivat Huomenta Suomen Makuja-osiossa. Miehet valmistivat maistuvia burgereita uudella tavalla.

Juhannuksena saa rentoutua hyvän ruoan ääressä. Huomenta Suomen Makuja-osiossa kaksi huippukokkia valmistivat herkullisia burgereita. Hans Välimäen ja Jaakko Sorsan ohjeilla sinäkin voit valmistaa herkulliset burgerit juhannusjuhliin.

Vääränlaista lihaa käyttämällä saattaa hampurilaispihvistä tulla hieman liian kuiva. Välimäki neuvookin, kuinka saa aikaiseksi täydellisen hampurilaispihvin. Videon katsomalla pääset mukaan näihin huikeisiin burgerisaloihin!

– Suurin virhe, mitä burgereita syödessä voi tehdä, on se, että lähdetään purkamaan se osiin, Välimäki kertoo.

7:00Hans Välimäen burgerit

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa

Lisää aiheesta:

Menneiden vuosikymmenten grilliruoasta tuli koko kansan hitti: "Kehittynyt valtavasti"Burgerikokilla on yksi tiukka sääntö hampurilaisen syöntiin: "Ehdottomasti ei!"Valmista "Big Mac -kastiketta" kotona – helppo ohje!Tänään vietetään hampurilaispäivää! Poimi talteen burgeripäivän 10 herkullisinta reseptiäKlassinen jauheliharuoka on helppo tehdä kotona – hyvää ja herkullista!Kevyt burgeri, joka yllättää: Täydellisen mehevä ja valmistuu nopeasti
Hans VälimäkiHampurilainenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hans Välimäki
  • 17.9.10:39
    Ravintolat

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä

  • 27.4.09:43
    Ravintolat

    Hans Välimäen villi idea: Lehmiä Espalle

  • 25.4.07:44
    Puuro

    Hans Välimäki laittaa kaurapuuroon yllättävää kastiketta: "Hauska makuyhdistelmä"

  • 3.2.17:28
    Ruoka

    Ulkomaiset huippukokit pummivat Hans Välimäeltä yllättävää suomalaistuotetta

  • 3.2.09:38
    Puuro

    Hans Välimäen paras puuro on älyttömän helppo valmistaa – säilyy monta päivää