Hans Välimäen täydelliset hampurilaispihvit: Älä käytä tällaista lihaa!
Hampurilaisia ei aina tarvitse tehdä samalla tavalla. Huippukokki Hans Välimäki ja Jaakko Sorsa vierailivat Huomenta Suomen Makuja-osiossa. Miehet valmistivat maistuvia burgereita uudella tavalla.
Juhannuksena saa rentoutua hyvän ruoan ääressä. Huomenta Suomen Makuja-osiossa kaksi huippukokkia valmistivat herkullisia burgereita. Hans Välimäen ja Jaakko Sorsan ohjeilla sinäkin voit valmistaa herkulliset burgerit juhannusjuhliin.
Vääränlaista lihaa käyttämällä saattaa hampurilaispihvistä tulla hieman liian kuiva. Välimäki neuvookin, kuinka saa aikaiseksi täydellisen hampurilaispihvin. Videon katsomalla pääset mukaan näihin huikeisiin burgerisaloihin!
– Suurin virhe, mitä burgereita syödessä voi tehdä, on se, että lähdetään purkamaan se osiin, Välimäki kertoo.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa