Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hans Välimäeltä yllätysuutinen: "New York tulee Helsingin ydinkeskustaan"

Hans Välimäen uuden ravintolan tarkka sijainti on vielä salaisuus.
Hans Välimäen uuden ravintolan tarkka sijainti on vielä salaisuus.Lehtikuva
Julkaistu 21.04.2017 12:14

Kaisa Paavilainen

kaisa.paavilainen(at)mtv.fi

Herkkusuita hemmotellaan kesällä, kun Hans Välimäen uusi New York -henkinen ravintola avataan Helsinkiin.

Hans Välimäki ei vielä halua paljastaa uuden ravintolansa tarkkaa konseptia tai sijaintia, eikä avajaispäivääkään ole vielä lyöty lukkoon. Se on kuitenkin selvää, että kesällä Helsingin ydinkeskustaan avautuu Välimäen luotsaama rento New York -henkinen ravintola.

– Päivällä rentoa, mukaan otettavaa toimistotyöläisten superfoodia, myöhemmin musaa, baari ja terde, Välimäki lupailee.

– Illalla vähän fiinimpää, mutta silti rentoa ja lähestyttävää meininkiä kukkaro edellä. Jotain sellaistakin uniikkia safkaa, mitä kaupungista ei vielä saa.

Restamaxin kanssa toteutetun ravintolan ruokalista tulee olemaan monipuolinen ja hintataso pidetään kohtuullisena. Tärkeintä on, että ravintolaan on helppo tulla.

– Tämä on tällainen kaikelle kansalle suunnattu urbaani konsepti mitä on helppo lähestyä. New Yorkissahan on paljon kuppiloita, joihin on helppo astua sisään. Hintataso ja ajatusmalli on sellainen, että ravintola on äärimäisen rento ja helposti lähestyttävä, Välimäki tarkentaa.

Ravintolan remontin aloitus viivästyi hieman, joten alkukesä menee vielä ravintolaa viimeistellessä. Välimäki kuitenkin toivoo, että ovet saadaan auki vielä kesäkuun puolella.

Fine dining saa vielä odottaa

Vaikka uuden ravintolan listalla ei fine diningia nähdä, Välimäki aikoo vielä palata leipälajinsa äärelle.

– Jossain vaiheessa aion palata vielä fine diningin pariin. Se on minulle kuitenkin se kuninkuuslaji ja intohimo.

Välimäki kertoo, että Chez Dominiquen jälkeinen hyppy fine diningin ulkopuolelle on ollut antoisa.

– Se on laajentanut perspektiiviä, että on päässyt tekemään välillä muutakin. Tämänkin projektin yhteydessä olen päässyt opiskelemaan uusia tekniikoita ja raaka-aineita. Jos asettuu ruoanlaitossa vain yhteen suuntaukseen, niin se lopulta on aika suppeaa.

Uuden ravintolansa valmistumista Välimäki odottaa innolla. Ruoanlaitto on loppujen lopuksi se asia, mitä Välimäki tekee mieluiten.

– Ruoan tekeminen on se, mikä motivoi edelleen aamusta iltaan.

***

8:00Hans Välimäen grillattu pizza

Lisää aiheesta:

Hans Välimäeltä yllättävä peliliike: "Nyt tuntui, että oli oikea aika"Akseli Herlevi pisti pystyyn yllättävän ravintolakonseptin: "En ainakaan itse ole nähnyt tällaista missään Suomessa"Tomi Björck avaa uuden ravintolan legendaariselle paikalle Helsingissä: "Tämä mahdollisuus oli napattava"Yksi asia Suomessa löi Savoyn huippukokin ällikällä – karut seuraukset myös ravintolan asiakkaille: "Näkyy hinnoissa"Ainutlaatuisen konseptin takana oleva huippukokki ihmettelee: Miksi tällaisia ravintoloita ei ole Suomessa enemmän?Tunnettu nelikko avaa uuden ravintolan Helsinkiin: Erikoisuutena loppumaton menu
RavintolatMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • 2.11.10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 1.11.17:43
    Ruoka

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • 31.10.15:05
    Huijaukset

    Poliisi: Tampereen feikkiravintolaa operoitiin Afrikasta

  • 30.10.13:38
    Verot

    Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja

  • 30.10.11:26
    Ruoka

    Kozeen Shiwan haastettiin oikeuteen – näin hän vastaa syytöksiin