Hans Välimäeltä erikoinen veto: Avaa epäsäännöllisen säännöllisen ravintolan
Hans Välimäki yllättää avaamalla poikkeuksellisen ravintolan. Ravintola on Välimäen mukaan avoinna epäsäännöllisen säännöllisesti.
– Tarkkasilmäisimmät saattoivat viime vuoden loppupuolella huomata, että suunnitelmissani oli avata Telakkakadulla Helsingissä sijaitsevaan kiinteistöön uusi ravintola. Erinäisistä syistä johtuen näin ei valitettavasti tapahtunut ja tästä sisuuntuneena päätin aloittaa epäsäännöllisen säännölliset illalliset, keittiömestari Hans Välimäki kertoo tiedotteessaan.
Illallisten teemat vaihtelevat keittiömestarin mukaan sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Yhdistävinä tekijöinä ovat loisteliaat raaka-aineet, ranskalainen keittiö sekä keittämisen ihanuus. Ruokalajeja on vaihteleva määrä ja kerrallaan mukaan mahtuu ainoastaan kymmenen henkilöä.
– Punaisena lankana on luoda yhden ”täydellisen” ruokalajin ympärille muutamia elämystä täydentäviä annoksia, joista muodostuu eheä kokonaisuus. Menut ovat vahvasti mereneläviin painottuneita. Illalliset ovat aina täysin uniikkeja, toisistaan poikkeavia kokemuksia.
Välimäen illalliskokemuksesta saa pulittaa 195 euroa. Hinta sisältää ruokien lisäksi myös ruokajuomat sekä kuljetuksen illallispaikalle. Illallispaikan sijainti ja saapumisohjeet ilmoitetaan sitovan paikkavarauksen jälkeen varaajalle henkilökohtaisesti. Välimäki järjestää ensimmäisen illallisen 10.2. Seuraavat illalliset ovat 17.2. ja 3.3.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan