Hans Välimäeltä erikoinen veto: Avaa epäsäännöllisen säännöllisen ravintolan

Hans Välimäki
Hans Välimäki avaa epäsäännöllisen säännöllisen ravintolan. Lehtikuva

Hans Välimäki yllättää avaamalla poikkeuksellisen ravintolan. Ravintola on Välimäen mukaan avoinna epäsäännöllisen säännöllisesti.

– Tarkkasilmäisimmät saattoivat viime vuoden loppupuolella huomata, että suunnitelmissani oli avata Telakkakadulla Helsingissä sijaitsevaan kiinteistöön uusi ravintola.  Erinäisistä syistä johtuen näin ei valitettavasti tapahtunut ja tästä sisuuntuneena päätin aloittaa epäsäännöllisen säännölliset illalliset, keittiömestari Hans Välimäki kertoo tiedotteessaan.

Illallisten teemat vaihtelevat keittiömestarin mukaan sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Yhdistävinä tekijöinä ovat loisteliaat raaka-aineet, ranskalainen keittiö sekä keittämisen ihanuus. Ruokalajeja on vaihteleva määrä ja kerrallaan mukaan mahtuu ainoastaan kymmenen henkilöä.

– Punaisena lankana on luoda yhden ”täydellisen” ruokalajin ympärille muutamia elämystä täydentäviä annoksia, joista muodostuu eheä kokonaisuus. Menut ovat vahvasti mereneläviin painottuneita. Illalliset ovat aina täysin uniikkeja, toisistaan poikkeavia kokemuksia.

Välimäen illalliskokemuksesta saa pulittaa 195 euroa. Hinta sisältää ruokien lisäksi myös ruokajuomat sekä kuljetuksen illallispaikalle.   Illallispaikan sijainti ja saapumisohjeet ilmoitetaan sitovan paikkavarauksen jälkeen varaajalle henkilökohtaisesti. Välimäki järjestää ensimmäisen illallisen 10.2. Seuraavat illalliset ovat 17.2. ja 3.3.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!