Hannah tilasi kerralla vähän reilummin valkosipulikastiketta – tällaisen annoksen sai

Valkosipulidippi
Hannah Louise jakoi Twitterissä seuraajilleen kuvan valkosipulikastikeannoksesta, joka oli tavanomaista suurempi. Kuvituskuva. Shutterstock

Hannah tilasi neljänneslitran kastiketta, joka saapui hänen luokseen pahvilaatikossa.

Hannah halusi soosia – ja sitä hän todella sai. Vintageliikkeen omistava Hannah Louise jakoi Twitterissä seuraajilleen kuvan valkosipulikastikeannoksesta, joka oli tavanomaista suurempi.

– Tilasin 250 millilitran annoksen valkosipulikastiketta noutoruokiemme kanssa. En tiedä, mitä odotin, mutta tämä se ei ollut, Hannah totesi kuvansa ohessa.

Kuvassa on suuri määrä kastiketta pahviseen take away -rasiaan kaadettuna. Vertailun vuoksi: esimerkiksi Hesburgerin kurkkumajoneesiannos on vain 40 grammaa.

Hannahin tilaama kastike. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"En voi kuin miettiä, miltä ajattelit neljäsosalitran näyttävän"

Kansalle kuva aiheuttikin ihmetystä.

– En voi kuin miettiä, miltä ajattelit neljäsosalitran näyttävän. Ehkä pullolta? Kommenteissa ihmetellään.

– 250 millilitraa valkosipulikastiketta on helvetin paljon kastiketta tilattavaksi. Se on kuin 10 Domino's-ketjun dippiannosta! Montaako ihmistä oikein ruokit? Toinen kommentoija kirjoittaa.

– Minulta loppui tapettiliisteri, jos tuota jää, lähetä se tänne, kiitos, kolmas vitsailee.

– En tiedä, mistä astiasta oletin niiden tarjoilevan 250 millilitraa valkosipulikastiketta, mutta laatikko ei kyllä ollut listan kärjessä, neljäs kommenoija pohtii.

Katso myös: Asiakas tilasi McDonald'sista "vähän" isomman annoksen kerralla – tämän keon valmistaminen vei neljä tuntia! Juttu jatkuu videon alla.

"Me saimme nuggettirasian täynnä Big Mac -hampurilaiskastiketta "

Osa kuvan nähneistä kuitenkin uskoi, että omituisuus piili annoskoon sijaan kastikkeen pakkaustyylissä. Yllättäen osalla ihmisistä oli samantapaisia kokemuksia kastikkeiden ja dippien kanssa.

– Kollegani meni leipäravintolaan toimistomme lähellä. Hän tilasi kinkkuleivän ja häneltä kysyttiin, haluaako hän jotakin muuta lisäksi sen kanssa. Hän sanoi "majoneesia, kiitos" ja ne toivat koko purkin, yksi kommentoija paljastaa.

– Ainakin itse tilasit tuon. Me saimme satunnaisen nuggettirasian täynnä Big Mac -hampurilaiskastiketta kerran lastenaterian mukana, toinen sanoo.

Tämän annoksen mukana tuli jostakin syystä laatikollinen Big Mac -kastiketta. Jos julkaisu ie näy, katso se täällä

Moni myös huomautti, että laatikon Hannahille kuljettanut ruokakuski ansaitsisi huomionosoituksia, koska kastike oli pysynyt rasiassaan koko matkan ajan!

Hannahin mukaan kastike oli herkullista.

Katso myös: Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta! Mikä on paras? 

Makutestissä Ranch- ja American-dipit Taffelilta, Estrellalta ja Valiolta: Mikä on paras? 3:59

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!