Hanna Sumarin superhelppo resepti: Pastakastike valmistuu minuutissa!

pasta, tomaattikastike
Kuvituskuva. Shutterstock

Jos ruokaa pitäisi saada pöytään hetkessä, kannattaa testata helppoa ja nopeaa vinkkiä Hanna Sumarin uudesta ruokakirjasta. Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi kyse on tietysti pastakastikkeen reseptistä!

Hanna Sumarin uusi Pienet suuret reseptit -kirja tulvii helppoja ja nopeita reseptejä. Jos nälkä kurnii jo kovasti, suosittelee Sumari kokeilemaan yllättävän nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.

– Pastavesi vain kiehumaan ja sitten spagetit sinne. Sitten vain tehosekoittimeen tuoreita tomaatteja, sokeria, suolaa, mustapippuria, öljyä ja basilikanlehtiä. Se on siinä! Parmesaania vielä päälle. Kun pasta on valmis, on pöytäkin jo katettu. Koko reseptiin meneekin ehkä kymmenisen minuuttia, Sumari vinkkasi kotonaan järjestetyssä kirjansa julkistamistilaisuudessa.

Pastakastike minuutissa

Pasta:

400 g pastaa

suolaa

vettä

Pastakastike:

800 g kypsiä tomaatteja

1 ruukku basilikaa

1 ½ dl oliiviöljyä

2 tl sokeria

1 ½ tl suolaa

mustapippuria

parmesaania

Resepti: Hanna Sumari & Pienet suuret reseptit -kirja

Hannakaisa Taskinen, hannakaista.taskinen(a)mtv.fi

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja