Hanna Sumarin superhelppo resepti: Pastakastike valmistuu minuutissa!

pasta, tomaattikastike
Kuvituskuva. Shutterstock

Jos ruokaa pitäisi saada pöytään hetkessä, kannattaa testata helppoa ja nopeaa vinkkiä Hanna Sumarin uudesta ruokakirjasta. Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi kyse on tietysti pastakastikkeen reseptistä!

Hanna Sumarin uusi Pienet suuret reseptit -kirja tulvii helppoja ja nopeita reseptejä. Jos nälkä kurnii jo kovasti, suosittelee Sumari kokeilemaan yllättävän nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.

– Pastavesi vain kiehumaan ja sitten spagetit sinne. Sitten vain tehosekoittimeen tuoreita tomaatteja, sokeria, suolaa, mustapippuria, öljyä ja basilikanlehtiä. Se on siinä! Parmesaania vielä päälle. Kun pasta on valmis, on pöytäkin jo katettu. Koko reseptiin meneekin ehkä kymmenisen minuuttia, Sumari vinkkasi kotonaan järjestetyssä kirjansa julkistamistilaisuudessa.

Pastakastike minuutissa

Pasta:

400 g pastaa

suolaa

vettä

Pastakastike:

800 g kypsiä tomaatteja

1 ruukku basilikaa

1 ½ dl oliiviöljyä

2 tl sokeria

1 ½ tl suolaa

mustapippuria

parmesaania

Resepti: Hanna Sumari & Pienet suuret reseptit -kirja

Hannakaisa Taskinen, hannakaista.taskinen(a)mtv.fi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.