Jos ruokaa pitäisi saada pöytään hetkessä, kannattaa testata helppoa ja nopeaa vinkkiä Hanna Sumarin uudesta ruokakirjasta. Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi kyse on tietysti pastakastikkeen reseptistä!
Hanna Sumarin uusi Pienet suuret reseptit -kirja tulvii helppoja ja nopeita reseptejä. Jos nälkä kurnii jo kovasti, suosittelee Sumari kokeilemaan yllättävän nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.
– Pastavesi vain kiehumaan ja sitten spagetit sinne. Sitten vain tehosekoittimeen tuoreita tomaatteja, sokeria, suolaa, mustapippuria, öljyä ja basilikanlehtiä. Se on siinä! Parmesaania vielä päälle. Kun pasta on valmis, on pöytäkin jo katettu. Koko reseptiin meneekin ehkä kymmenisen minuuttia, Sumari vinkkasi kotonaan järjestetyssä kirjansa julkistamistilaisuudessa.
Pastakastike minuutissa
Pasta:
400 g pastaa
suolaa
vettä
Pastakastike:
800 g kypsiä tomaatteja
1 ruukku basilikaa
1 ½ dl oliiviöljyä
2 tl sokeria
1 ½ tl suolaa
mustapippuria
parmesaania
Resepti: Hanna Sumari & Pienet suuret reseptit -kirja
Hannakaisa Taskinen, hannakaista.taskinen(a)mtv.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!