Hanna Sumarin superhelppo resepti: Pastakastike valmistuu minuutissa!
Jos ruokaa pitäisi saada pöytään hetkessä, kannattaa testata helppoa ja nopeaa vinkkiä Hanna Sumarin uudesta ruokakirjasta. Kansainvälisen pastapäivän kunniaksi kyse on tietysti pastakastikkeen reseptistä!
Hanna Sumarin uusi Pienet suuret reseptit -kirja tulvii helppoja ja nopeita reseptejä. Jos nälkä kurnii jo kovasti, suosittelee Sumari kokeilemaan yllättävän nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.
– Pastavesi vain kiehumaan ja sitten spagetit sinne. Sitten vain tehosekoittimeen tuoreita tomaatteja, sokeria, suolaa, mustapippuria, öljyä ja basilikanlehtiä. Se on siinä! Parmesaania vielä päälle. Kun pasta on valmis, on pöytäkin jo katettu. Koko reseptiin meneekin ehkä kymmenisen minuuttia, Sumari vinkkasi kotonaan järjestetyssä kirjansa julkistamistilaisuudessa.
Pastakastike minuutissa
Pasta:
400 g pastaa
suolaa
vettä
Pastakastike:
800 g kypsiä tomaatteja
1 ruukku basilikaa
1 ½ dl oliiviöljyä
2 tl sokeria
1 ½ tl suolaa
mustapippuria
parmesaania
Resepti: Hanna Sumari & Pienet suuret reseptit -kirja
Hannakaisa Taskinen, hannakaista.taskinen(a)mtv.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa