Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hanna Sumarin nerokas kolmen ainesosan uunilohi: "Toimii vuosikymmenestä toiseen"

Hanna Sumarin uunilohi valmistuu hetkessä.
Hanna Sumarin uunilohi valmistuu hetkessä.MTV/Hanna Sumari
Julkaistu 10.11.2024 17:31

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Hanna Sumarin lohiherkkuun tarvitaan vain lohta, limeä ja parmesaania.

MTV:n ruutukasvona ja muun muassa ruokakirjailijana tunnettu Hanna Sumari jakoi Instagram-tilillään todella helpon lohiohjeen.

Uunissa saa paistettua helposti herkullisen lohifileen, eikä siihen tarvita kuin pari raaka-ainetta.

– Tämä ikivanha resepti toimii ei vain vuodesta toiseen, vaan vuosikymmenestä toiseen, Sumari hehkuttaa.

Lue myös: Hanna Sumarin kasvistärppi: "Herkullinen terveyspommi"

Edes suolaa ei tarvita

Reseptin idea on hyvin simppeli: Lohifileeseen tehdään viiltoja nahkaan asti ja viiltojen sisään ujutetaan limen lohkoja. Lopuksi kalan päälle raastetaan vielä reilusti parmesaania.

– Ei suolaa, parmesaani riittää.

Lohta paistetaan 225-asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan. Näin helppoa se on!

Toinen Hanna Sumarin lohiohje on myös takuuvarma hitti. Kokeile vartissa valmistuva toscanalainen lohi.

Lue myös:

Hittiohje! Hanna Sumarin lohiruoka valmistuu vartissa ja "onnistuu vääjäämättä"

Katso myös: Lohesta ruodot pois helposti Kirsin nokkelalla niksillä!

0:36Lohesta ruodot pois helposti Kirsin nokkelalla niksillä!Testaa tämä kikka!

Lisää aiheesta:

Hittiohje! Hanna Sumarin lohiruoka valmistuu vartissa ja "onnistuu vääjäämättä"Maailman parasta lohikeittoa! Lisää sopan joukkoon Linnean salainen ainesosaJoko testasit vartissa valmistuvan lohiruoan? Hanna Sumarin ohje on hitti: "Onnistuu vääjäämättä"Hanna Sumarin vartissa valmistuva lohiruoka on arkiruokahitti: "Onnistuu vääjäämättä"Emma vinkkaa superhelpon lohiruoan: Vain muutama raaka-aine, valmista alle 20 minuutissa, mutta sopii silti vaikka pääsiäispöytään!Paras lohi valmistuukin täysin odottamattoman raaka-aineen avulla: "Totaalisen ainutlaatuinen lopputulos"
RuokaHanna SumariKalaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 13:38
    Ruoanlaitto

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"

  • 08:22
    Kahvi

    Kahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"

  • Eilen17:44
    Huomenta Suomi

    Erikoinen suolakurkku hämmensi suorassa lähetyksessä – mikä on suolakurkun ja maustekurkun ero?

  • Eilen09:42
    Sikke Sumari

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 1.11.17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat