Hampurilaisketjun työntekijän järkyttävä teko tallentui videolle – varoitus, ei herkimmille!

Getty/AOP

Amerikkalaisen hampurilaisketju Wendy’sin työntekijä hermostui totaalisesti asiakkaalle, joka oli ilmeisesti käyttäytynyt epäkunnioittavasti työntekijää kohtaan.

Wendy’s hampurilaisketjun työntekijän järkyttävä teko tallentui videolle, joka levisi nopeasti Youtubessa ja muissa videopalveluissa sen julkaisun jälkeen. Videolla hampurilaisketjun työntekijä hyökkää asiakkaan kimppuun, potkii tätä maassa ja kaataa lopulta tarjottimellisen virvoitusjuomia asiakkaan päälle. Lopuksi työntekijä uhkaa vielä tappaa asiakkaan. Onneksi asiakas pääsee kuitenkin omin voimin vielä lattialta ylös.

Videosta ei käy ilmi, missä päin Yhdysvaltoja tapaus on sattunut tai mitä asiakas on tehnyt ennen hyökkäystä. Wendy’sin edustajat eivät vielä ole kommentoineet kauheaa tapausta. Oletettavaa on, että työntekijä on saanut potkut tapauksen johdosta.

Varoitus, video ei sovi herkimmille!


Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.