Haluatko haista grilliherkuilta? Lidl lanseeraa uskomattoman tuotteen

grilliruoat
Shutterstock

Lidl lanseeraa grillauksen ystäville uuden tuotteen. Nyt sekä miehet että naiset voivat suihkia itseensä grillauksen inspiroimia tuoksuja.

Hiljattain Burger King ilmoitti myyvänsä päivän ajan hampurilaissuosikki Whopperilta tuoksuvaa hajuvettä Japanissa. Nyt Lidl lanseeraa oman tuoksunsa grilliruoan ystäville.

– Ajattelimme, että tarvitaan jotain uutta ja repäisevää. Mietimme, että mikä olisi tarpeeksi älytöntä, mutta samalla hyödyllistä, Lidlin ostojohtaja Timo Hansio perustelee uutta tuotetta.

Eau de Grill -tuoksuja on saatavilla niin miehille kuin naisillekin. Tuoksut on suunnitellut parfymööri Max Perttula.

– Miesten tuoksu on hyvin erikoinen. Suoraan leirinuotion tuoksu. Tuoksu herää eloon. Sen haistaa ihan selvästi ja yhtäkkiä havahtuu, että missäs haisee grilli? Ylellinen ja maskuliininen kokonaisuus, kiteyttää Perttula.

Nuotiosavua ja hiiltynyttä puuta

– Naistentuoksussa ei ole savuisuutta mukana. Ajatuksena on, että mies grillaa ja nainen istuu vieressä kauniina ja tuoksuu hyvältä. Tuoksussa on valkoista koivupuuta ja kermaista myskiä yhdistettynä järviveden tuoksuun. Tuoksu on ylellinen, naisellinen ja siitä löytyy myös tuomenkukkaa, kertoo Perttula.

Perttula kehuu noin kahdenkymmenen euron hintaista tuoksua luksustuotteeksi.

– Ensin oli tarkoitus tehdä trendikäs tuoksu, mutta laadukkaista raaka-aineista tulikin kansainvälinen luksustuote.

Hansio kertoo, että Lidlin uutuustuoksuja tulee myyntiin numeroitu ja rajoitettu määrä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja