Halpa vs. kallis: Raejuustojen makutestissä löytyi selvä voittaja

Testissä katsojien toiveesta eri hintatason raejuustot – tuotteiden koostumuksissa löytyi yllättäviä eroja 6:11 Testissä katsojien toiveesta eri hintatason raejuustot – tuotteiden koostumuksissa löytyi yllättäviä eroja
KATSO VIDEO: Mikä on kaupan parasta raejuustoa? Kurkkaa makutesti.

Katso videolta Halpa vs. kallis -sarjan raejuustojen makutesti.

Halpa vs. kallis -sarjan Fanni ja Petra maistelivat tällä kertaa katsojien toiveesta erihintaisia raejuustoja. Raejuustot maisteltiin vertailussa sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta söivät

Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla? 

Raejuustojen makutestissä olivat mukana:

Rainbow raejuusto 2 % (5,37 €/ kg)
Milbona raejuusto 1% (5,38 €/ kg)
Valio raejuusto 2 % (6,88 €/ kg)
Pirkka raejuusto 2% (7,45 €/ kg)
Arla Keso raejuusto 1,5 % (8,11 €/ kg)

*Tuotteiden hinnat ovat maaliskuulta 2023. 

Mikä raejuusto oli raatilaisen mielestä paras? Katso Halpa vs. kallis -jakso jutun yltä! Jos video ei näy, voit katsoa sen MTV Katsomosta.

Kaikki Halpa vs. kallis -sarjan jaksot MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!