Halpa vs. kallis -makutestissä hitiksi nousseet seltzer-juomat – voittajan valinta jakoi raadin kahtia: "Tätä mä ainakin mieluiten joisin!"

Makutestissä hitiksi nousseet seltzer-juomat – voittajan valinta jakoi raadin kahtia: ”Tätä mä ainakin mieluiten joisin!” 6:54 Makutestissä hitiksi nousseet seltzer-juomat – voittajan valinta jakoi raadin kahtia: ”Tätä mä ainakin mieluiten joisin!”
KATSO VIDEO: Mikä seltzereistä oli raadin mielestä paras?

Halpa vs. kallis -sarjan kesän jaksoissa maistellaan tuttuun tapaan erilaisia ruokia ja juomia. Katso videolta makuraadin arvio suosituista seltzer-juomista.

Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Fanni ja Petra maistelivat tällä kertaa hitiksi nousseita seltzer-juomia. Seltzerit ovat kuplavesipohjaisia alkoholijuomia.

Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla? Katso Halpa vs. kallis -jaksot MTV Katsomosta

Juomat maisteltiin vertailussa jälleen kerran sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta joivat.

Tällä kertaa arvovaltaiselle raadille tuotti ongelmia löytää selkeä voittaja neljän seltzerin joukosta.

– Tää on vähän karvas. Se ei ole niin makea ja esanssinen. Tätä mä ainakin mieluiten joisin, Fanni kuvailee suosikkiaan. 

Mikä seltzer oli raatilaisten mielestä paras? Katso jutun yllä olevalta videolta Halpa vs. kallis -jakso! Jos video ei näy, voit katsoa sen MTV Katsomosta.

Kaikki Halpa vs. kallis -sarjan jaksot MTV Katsomossa.

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.