Halpa vs. kallis: Maistuvatko luomukananmunat oikeasti paremmilta kuin halpismunat? Sokkotesti yllätti: "Hivenen järkyttävä kokemus"

Maistuvatko kalliit luomumunat oikeasti paremmilta kuin halpikset? 7:00 Maistuvatko kalliit luomumunat oikeasti paremmilta kuin halpikset?

MTV Uutisten Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden "hintaääripäitä" keskenään. Syksyn 2022 seitsemännessä jaksossa vertailtiin eri hintatason kananmunia.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla?

Kaikki Halpa vs. kallis -sarjan jaksot löydät MTV Katsomosta.

Maistelumestareina sarjassa nähdään MTV Uutisten ruokatoimittaja Petra Tuominen sekä tarkoista makunystyröistään tunnettu lifestylen konkaritoimittaja Fanni Parma.

Kananmunat Halpa vs. kallis -testissä

Halpa vs. kallis -sarjan syksyn 2022 seitsemännessä jaksossa testattiin kananmunia. Eri hintatason kananmunat maisteltiin vertailussa kovaksi keitettyinä ja täysin sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta söivät.

– Mulla on tosi likainen olo. Tämä oli yllättävä kokemus ja myös hivenen järkyttävä, raati arvioi testin jälkeen tulokset kuultuaan. 

Kananmunien testissä olivat mukana seuraavat tuotteet:

X-tra Virike kananmuna 2,79/15 kpl (3,21 €/kg)
Pirkka Parhaat ulkokanojen munat 2,19€/8 kpl (4,72 €/kg)
Mäntymäen luomumunat 3,49€/6 kpl (8,55 €/kg)

Hinnat marraskuulta 2022.

Valitsiko makuraati lopulta halvan vai kalliin vaihtoehdon? Katso videolta artikkelin yltä!

Syksyn aiemmat Halpa vs. kallis -jaksot:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!