Halpa vs. kallis: Maistuvatko luomukananmunat oikeasti paremmilta kuin halpismunat? Sokkotesti yllätti: "Hivenen järkyttävä kokemus"

Maistuvatko kalliit luomumunat oikeasti paremmilta kuin halpikset? 7:00 Maistuvatko kalliit luomumunat oikeasti paremmilta kuin halpikset?

MTV Uutisten Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden "hintaääripäitä" keskenään. Syksyn 2022 seitsemännessä jaksossa vertailtiin eri hintatason kananmunia.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen Halpa vs. kallis -sarjassa vertaillaan ruoka- ja juomatuotteita eri hintakategorioista. Onko kalliimpi vaihtoehto aina automaattisesti parempi, vai voiko makuelämyksiä löytää myös pikkurahalla?

Kaikki Halpa vs. kallis -sarjan jaksot löydät MTV Katsomosta.

Maistelumestareina sarjassa nähdään MTV Uutisten ruokatoimittaja Petra Tuominen sekä tarkoista makunystyröistään tunnettu lifestylen konkaritoimittaja Fanni Parma.

Kananmunat Halpa vs. kallis -testissä

Halpa vs. kallis -sarjan syksyn 2022 seitsemännessä jaksossa testattiin kananmunia. Eri hintatason kananmunat maisteltiin vertailussa kovaksi keitettyinä ja täysin sokkona, eli testaajat eivät tienneet, mitä ja minkä hintaista tuotetta söivät.

– Mulla on tosi likainen olo. Tämä oli yllättävä kokemus ja myös hivenen järkyttävä, raati arvioi testin jälkeen tulokset kuultuaan. 

Kananmunien testissä olivat mukana seuraavat tuotteet:

X-tra Virike kananmuna 2,79/15 kpl (3,21 €/kg)
Pirkka Parhaat ulkokanojen munat 2,19€/8 kpl (4,72 €/kg)
Mäntymäen luomumunat 3,49€/6 kpl (8,55 €/kg)

Hinnat marraskuulta 2022.

Valitsiko makuraati lopulta halvan vai kalliin vaihtoehdon? Katso videolta artikkelin yltä!

Syksyn aiemmat Halpa vs. kallis -jaksot:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat