Mainos
Mainos

Halloween-herkku, joka säikäyttäisi jopa itse pelottelijat: "Jos tällaisia antaa, olisi oikeudenmukaista soittaa poliisille"

Halloweeniksi on hyvä varata kaappiin herkkuja naamioituneita lapsia varten – tai sitten yllättää heidät hampaita säästävällä vaihtoehdolla.

Mikä olisikaan karkkikerjuulla oleville lapsille suurempi pettymyksen sekainen yllätys kuin hedelmä tai vihannes. Tämän tajusi myös Adam Padilla, joka julkaisi Instagram-tilillään kuvan Dole-brändin logolla varustellusta minisalaatista.

– Jos joku tällaisia antaa, mielestäni olisi oikeudenmukaista soittaa poliisille, Adam the Creator -nimellä tunnettu taitelija kirjoitti kuvan saatetekstiksi.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Fun size -koko (suom. hauska koko, minikoko) luultavasti olisi lasten mielestä kaukana hauskasta, mutta hymyn pelottavaksi maalatuille kasvoille taikoo tieto siitä, että kyseessä on vain viraaliksi noussut kepponen.

Dole nimittäin twiittasi vastaukseksi minirehuja pelkääville, ettei mikään kuvissa näkyvistä tuotteista ole oikeasti yhtiön valikoimissa. Dole kuitenkin kertoi olevansa vaikuttunut Padillan kuvankäsittelytaidoista ja inspiroitunut ”fun size” -ideasta. Yhtiö esittelikin omia ideoitaan halloween-jekkuina myytävistä ananaksista, parsakaaleista ja porkkanoista.

Samalla Dole muistutti Padillaa logon käyttämiseen liittyvistä tekijänoikeuksista, joita miehellä ei ollut.

Jos tviitti ei näy, voit avata sen tästä.

Ehkä siis ensi halloweenina karkkiin ja kepposeen voi varautua salaattijekulla. Sitä ennen täytynee tyytyä appelsiineihin ja omenoihin, mikäli lapsia haluaa kiusata.

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja