"Guacamolea" jälkiruokadippinä – testaa makea resepti

avokado
Avokado on makean jälkiruokadipin salainen ainesosa. Shutterstock

Jos avokado on herkkuasi, mutta guacamole jo kyllästyttää, testaa makeampi "guacamole".

Avokado-juustokakkudippi on väriltään kauniin vaaleanvihreä, mutta maultaan makea ja täyteläinen. Dipissä on yhdistelty avokadoa ja kondensoitua maitoa – tämä yhdistelmä on suosittu filippiiniläiskeittiöissä. 

Dippi sopii mainiosti graham-keksien ja mansikoiden dippaukseen. Varmista vain, että tarjoilet dipin huoneenlämpöisenä, jotta se on koostumukseltaan pehmeää ja täyteläistä.

Avokado-juustokakkudippi

Tarvitset:

1/2 avokado
reilu 1 dl tuorejuustoa
reilu 0,5 dl kondensoitua maitoa
vaniljauutetta maun mukaan

Tee näin: Sekoita ainesosat sauvasekoittimella, kunnes dippi on koostumukseltaan tasaista.. Tarjoile keksien ja mansikoiden kera.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!