"Guacamolea" jälkiruokadippinä – testaa makea resepti
Jos avokado on herkkuasi, mutta guacamole jo kyllästyttää, testaa makeampi "guacamole".
Avokado-juustokakkudippi on väriltään kauniin vaaleanvihreä, mutta maultaan makea ja täyteläinen. Dipissä on yhdistelty avokadoa ja kondensoitua maitoa – tämä yhdistelmä on suosittu filippiiniläiskeittiöissä.
Dippi sopii mainiosti graham-keksien ja mansikoiden dippaukseen. Varmista vain, että tarjoilet dipin huoneenlämpöisenä, jotta se on koostumukseltaan pehmeää ja täyteläistä.
Avokado-juustokakkudippi
Tarvitset:
1/2 avokado
reilu 1 dl tuorejuustoa
reilu 0,5 dl kondensoitua maitoa
vaniljauutetta maun mukaan
Tee näin: Sekoita ainesosat sauvasekoittimella, kunnes dippi on koostumukseltaan tasaista.. Tarjoile keksien ja mansikoiden kera.
Lähde: Mashable
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa