"Guacamolea" jälkiruokadippinä – testaa makea resepti

avokado
Avokado on makean jälkiruokadipin salainen ainesosa. Shutterstock

Jos avokado on herkkuasi, mutta guacamole jo kyllästyttää, testaa makeampi "guacamole".

Avokado-juustokakkudippi on väriltään kauniin vaaleanvihreä, mutta maultaan makea ja täyteläinen. Dipissä on yhdistelty avokadoa ja kondensoitua maitoa – tämä yhdistelmä on suosittu filippiiniläiskeittiöissä. 

Dippi sopii mainiosti graham-keksien ja mansikoiden dippaukseen. Varmista vain, että tarjoilet dipin huoneenlämpöisenä, jotta se on koostumukseltaan pehmeää ja täyteläistä.

Avokado-juustokakkudippi

Tarvitset:

1/2 avokado
reilu 1 dl tuorejuustoa
reilu 0,5 dl kondensoitua maitoa
vaniljauutetta maun mukaan

Tee näin: Sekoita ainesosat sauvasekoittimella, kunnes dippi on koostumukseltaan tasaista.. Tarjoile keksien ja mansikoiden kera.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja