Grillikokki Joni muistuttaa: Yksi asia, joka kannattaa tehdä aina ennen kuin alat grillaamaan lihaa
Parhaimman lopputuloksen grilliruoalle saat, kun muistat tehdä yhden asian, ennen kuin aloitat grillaamisen. HK:n tuotekehityskokki Joni Rouvali näyttää videolla, miten grilli esivalmistellaan ennen broilerin fileepihvien paistamista.
HK:n tuotekehityskokki Joni Rouvali muistuttaa, että grilliritilät tulisi aina voidella öljyllä ennen grillaamista.
– Tämä estää sen, että ruoka ei tartu ritilöihin ja näinollen irtoaa helpommin, Joni sanoo.
Grillin ritilöiden voiteluun kannattaa käyttää rypsiöljyä. Älä käytä oliiviöljyä, sillä se härskiintyy ja antaa ruokaan makua. Rypsiöljy kannattaa levittää ritilöihin talouspaperin avulla, sillä siveltimellä levittäessä roiskuva öljy saattaa aiheuttaa leimahduksen.
Katso videolta grillikokki Jonin vinkit broilerin fileepihvien grillaukseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti