Grillaaminen vie vain minuutin – kokeile terveellistä lisuketta lihalle!

shutterstock_192839858
Romaine-salaatti sopii erityisen hyvin grillattavaksi. Shutterstock

Tiesitkö, että myös salaattia voi grillata? Terveellinen herkku sopii erityisen hyvin lihan seuraksi.

Keittiömestari Risto Mikkola loihti Huomenta Suomen Grilli-sarjassa grillissä kypsyvän aterian, jonka kruunasivat grillatut salaatit. Mikkola kertoi vinkkinsä siihen, kuinka kesän kevyt herkku, grillattu salaatti, valmistuu.

– Kannattaa valita romainesalaattia tai sydänsalaattia – ja pieniä keriä! Mikkola vinkkaa.

Salaattia grillatessa ei tarvitse myöskään käyttää kohtuutonta aikaa grillaamisen parissa.

– Tämä on hyvin yksinkertaista, leikataan vaan salaatti puoliksi, pikkasen kostutetaan öljyllä pintaa ja lopuksi ihan nopea grillaus – noin minuutin ajan, Mikkola kertoo.

Katso videolta, kuinka salaatit valmistuvat grillissä!

0:06

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja