Grillaaminen vie vain minuutin – kokeile terveellistä lisuketta lihalle!
Tiesitkö, että myös salaattia voi grillata? Terveellinen herkku sopii erityisen hyvin lihan seuraksi.
Keittiömestari Risto Mikkola loihti Huomenta Suomen Grilli-sarjassa grillissä kypsyvän aterian, jonka kruunasivat grillatut salaatit. Mikkola kertoi vinkkinsä siihen, kuinka kesän kevyt herkku, grillattu salaatti, valmistuu.
– Kannattaa valita romainesalaattia tai sydänsalaattia – ja pieniä keriä! Mikkola vinkkaa.
Salaattia grillatessa ei tarvitse myöskään käyttää kohtuutonta aikaa grillaamisen parissa.
– Tämä on hyvin yksinkertaista, leikataan vaan salaatti puoliksi, pikkasen kostutetaan öljyllä pintaa ja lopuksi ihan nopea grillaus – noin minuutin ajan, Mikkola kertoo.
Katso videolta, kuinka salaatit valmistuvat grillissä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan