Gordon Ramsay tylyttää kotikokkien ruokia: "Näyttää siltä, että nyhdit sen isoisäni alushousuista"

Kauhukeittio-Gordon-2

Gordon Ramsayn kommentit kotikokkien ruoista naurattavat Twitterissä.

Rääväsuukokki Gordon Ramsay on tänä vuonna ehtinyt muun muassa pilkata monen kotikokin luomuksia Twitterissä. Tästä ihmiset saavat tosin syyttää vain itseään: lukuisat Twitter-käyttäjät ovat ladanneet palveluun kuvia annoksistaan sen toivossa, että Ramsay kommentoisi niistä jotain. Useimmat ovat jopa toivoneet, että Ramsay sivaltaisi ja pilkkaisi heidänkin annoksiaan huvittavan julmalla tavalla.

Ramsaylta on muun muassa kysytty, mitä mieltä hän on erään pojan koululounaasta, joka oli nyhtöpossusta valmistettu hampurilainen.

–  Näyttää siltä, että nyhdit sen isoisäni alushousuista, Ramsay kuittasi kyseisestä annoksesta.

Alla kooste Ramsayn parhaista vastauksista Twitter-käyttäjille:

Eräälle naiselle Ramsay oli kuitenkin yllättäen todella suopea. Twitter-käyttäjä nimeltä Bridgett latasi kuvan saatesanoilla: "Gordon Ramsay, mitä pidät sulhaseni valmistamasta paistetusta porsaankyljestä?"

Gordon Ramsay vastasi Bridgettin twiittiin lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Mene hänen kanssaan naimisiin.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja