Gordon Ramsay tilasi pizzaa: Täytteeksi ehdotettiin ananasta – kokilta viimeinen niitti vuoden suurimpaan väittelyyn

Gordon ramsay Ananas pizza
Gordon Ramsay ei pidä ananaksesta pizzassa. Shutterstock

Rääväsuukokki Gordon Ramsay on ilmaissut hyvin selkeän mielipiteensä jo viikkokausia jatkuneesta keskustelusta ananaksesta pizzantäytteenä.

Kaikki alkoi siitä, kun Islannin presidentti kertoi haluavansa kieltää ananaksen pizzantäytteenä lailla. Islannin presidentti Guðni Th. Jóhannesson pohjoisislantilaisessa Akureyrin kaupungissa paikallisessa lukiossa, jossa oppilaat saivat esittää presidentille kysymyksiä. Oppilaat halusivat muun muassa tietää presidentin mielipiteen ananaksesta pizzassa.

Presidentti kertoi suoraan vastustavansa ananasta pizzassa. Guðni jopa ilmoitti, että asettaisi ananaksen kokonaan kieltoon pizzantäytteenä, jos hänellä olisi valtuudet muuttaa lakeja itse. Myöhemmin presidentti korjasi lausuntoaan ja kertoi pitävänsä ananaksesta sellaisenaan, mutta pizzaan se ei hänen mielestään kuulu.

Keskustelu ananaksesta jatkui sosiaalisessa mediassa ja aiheeseen otettiin kantaa esimerkiksi Twitterissä.

"Pizzaan ei laiteta mitään h*lvetin ananasta"

Nyt kantaa valtavaan debattiin on ottanut myös huippukokki Gordon Ramsay. Ramsay juonsi brittiläistä television myöhäisillan talk showta ja tilasi lähetyksessä itselleen pizzan. Studioyleisö sai ehdottaa Ramsaylle pizzantäytteitä. Kun eräs yleisöstä ehdotti ananasta, tv-kokin mielipide tuli kaikille varsin selväksi:

– Pizzaan ei laiteta mitään h*lvetin ananasta, Ramsay keskeytti pizzatilauksensa puhelimessa puoliksi virnuillen.

Tämän jälkeen kokki jatkoi tilaustaan.

– Eli, 10 pepperonipizzaa ja 10 margheritaa, eikä yhtään ananasta minnekään.

Puhelun lopussa Ramsay vilkaisi vielä ananasta ehdottaneeseen yleisön jäseneen ja kysyi, ”mitä h*lvettiä hän luuli tekevänsä”.

Lähde: Huffington Post 

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!