Mainos
Mainos

Gordon Ramsay paljastaa täydellisen juustohampurilaisen salaisuuden: "Paras jauheliha hampurilaispihveihin"

Kuuluisassa amerikkalaisessa aamutelevisio-ohjelmassa Good Morning Americassa vieraillut kokki Gordon Ramsay paljasti täydellisen juustohampurilaisensa reseptin.

Huippukokki Gordon Ramsayn mukaan täydellinen juustohampurilainen syntyy simppeleistä raaka-aineista. Pihviin käytetään laadukasta naudan lapaa ja rintaa sisältävää jauhelihaa. Tässä jauhelihasekoituksessa on Ramsayn mukaan paras lihan ja rasvan suhde.  

– Se on paras jauheliha hampurilaispihveihin.

Täytteitä burgerissa ei saa käyttää liikaa: salaatti, tomaatti, paistettu sipuli, cheddarjuusto sekä sinappimajoneesi riittävät.

– Pihvit pysyvät kasassa kananmunan avulla. Kaikista parhaimman lopputuloksen saat, jos maustat pihvit suolalla ja laitat jääkaappiin yön yli odottamaan. Silloin pihvit eivät hajoa!

Ramsay muistuttaa, ettei pihvejä kuitenkaan kannata paistaa jääkaappikylminä, sillä silloin pihvit jäävät päältä kuiviksi ja sisältä raaoiksi. Ennen paistoa pihvien päälle levitetään hieman öljyä.

– Pihvejä ei voi maustaa kypsentämisen jälkeen, joten varmista, että myös pihvien reunalla on hieman suolaa.

Kun pihvit laitetaan paistumaan, niitä tulisi liikutella mahdollisimman vähän pannussa tai grillissä. Paistamisen loppuvaiheessa pihvien pinnalle sivellään vielä hieman voita, joka tekee pihveistä todella maukkaita.

– Voi karamellisoituu ihanasti grillissä.

Pihvien päälle laitetaan juustoviipaleet, kun pihvit ovat vielä pannussa tai grillissä. Ramsay muistuttaa vielä, ettei hampurilaiseen kannata koskaan laittaa raakaa sipulia, sillä sen hapokkuus peittää hyvän lihan maun.

Katso videolta tarkemmat ohjeet Ramsayn täydelliseen juustohampurilaiseen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja