Mainos

Gordon Ramsay kehui faninsa tekemää ruoka-annosta – odottamattomat seuraukset

Huippukokki Gordon Ramsay on tunnettu ärhäköistä ja hyvän maun rajoja koettelevista kommenteistaan. Viime aikoina hän on viihdyttänyt internetiä antamalla raakalaismaista kritiikkiä Twitter-seuraajiensa ruuanlaittotaidoille.

Ramsayn törkeisiin, mutta hulvattomiin kommentteihin on siis jo totuttu. Nyt kokki onnistuikin järkyttämään ihmisiä peräti kehumalla erään seuraajansa annoskuvaa.

Twitter-käyttäjä nimeltä Bridgett päivitti kuvan saatesanoilla: "Gordon Ramsay, mitä pidät sulhaseni valmistamasta paistetusta porsaankyljestä?"

Fanien ja kuuluisan kokin välillä vaihdettujen edellisten twiittien perusteella odotettavissa oli murskakritiikkiä. Gordon Ramsay vastasi Bridgettin twiittiin kuitenkin lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Mene hänen kanssaan naimisiin.

Ihmiset yllättyivät täysin Ramsayn suunnan muutoksesta:

Käyttäjä nimeltä Ronnie Banks sanoi bonganneensa kokin suusta pitkästä aikaa positiivista palautetta ja kehotti Bridgettiä tottelemaan Ramsayn ohjetta. Toinen käyttäjä puolestaan twiittasi: Kuka olet ja mitä teit Gordon Ramsaylle?

Tarina sai jatkoa..

Ikihyviksi ilahtunut Bridgett kommentoi Ramsayn twiittiä vielä uudella.

– Apua! Paras vastaus! Kiitos!! Ja aion naida hänet!

Aikasemmin fanien vastaanottama palaute on ollut koruttomampaa luettavaa:

Käyttäjä McSober twiitasi kokille maaliskuussa kuvan isänsä valmistamasta kala-kasvisannoksesta, johon Ramsay vastasi lyhyesti. 

– Kesäkurpitsaoksennus!

Seuraavaksi lunta tupaan sai sitruunamarenkiensa kanssa intoillut käyttäjä Rhiannon. Hänelle Ramsay soi pidemmän luonnehdinnan.

– Ne näyttävät uunissa kypsennetyiltä valekakoilta, joista yhdellä on ripuli. Ja nyt yrität peittää niitä suklaalla?

Lähde: Some Ecards

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja