Gordon Ramsay kehui faninsa tekemää ruoka-annosta – odottamattomat seuraukset

shutterstock_503119015
Kuvituskuva. Porsaankylki sai lopulta kuuluisan kokin sympatiat puolelleen. Shutterstock

Huippukokki Gordon Ramsay on tunnettu ärhäköistä ja hyvän maun rajoja koettelevista kommenteistaan. Viime aikoina hän on viihdyttänyt internetiä antamalla raakalaismaista kritiikkiä Twitter-seuraajiensa ruuanlaittotaidoille.

Ramsayn törkeisiin, mutta hulvattomiin kommentteihin on siis jo totuttu. Nyt kokki onnistuikin järkyttämään ihmisiä peräti kehumalla erään seuraajansa annoskuvaa.

Twitter-käyttäjä nimeltä Bridgett päivitti kuvan saatesanoilla: "Gordon Ramsay, mitä pidät sulhaseni valmistamasta paistetusta porsaankyljestä?"

Fanien ja kuuluisan kokin välillä vaihdettujen edellisten twiittien perusteella odotettavissa oli murskakritiikkiä. Gordon Ramsay vastasi Bridgettin twiittiin kuitenkin lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Mene hänen kanssaan naimisiin.

Ihmiset yllättyivät täysin Ramsayn suunnan muutoksesta:

Käyttäjä nimeltä Ronnie Banks sanoi bonganneensa kokin suusta pitkästä aikaa positiivista palautetta ja kehotti Bridgettiä tottelemaan Ramsayn ohjetta. Toinen käyttäjä puolestaan twiittasi: Kuka olet ja mitä teit Gordon Ramsaylle?

Tarina sai jatkoa..

Ikihyviksi ilahtunut Bridgett kommentoi Ramsayn twiittiä vielä uudella.

– Apua! Paras vastaus! Kiitos!! Ja aion naida hänet!

Aikasemmin fanien vastaanottama palaute on ollut koruttomampaa luettavaa:

Käyttäjä McSober twiitasi kokille maaliskuussa kuvan isänsä valmistamasta kala-kasvisannoksesta, johon Ramsay vastasi lyhyesti. 

– Kesäkurpitsaoksennus!

Seuraavaksi lunta tupaan sai sitruunamarenkiensa kanssa intoillut käyttäjä Rhiannon. Hänelle Ramsay soi pidemmän luonnehdinnan.

– Ne näyttävät uunissa kypsennetyiltä valekakoilta, joista yhdellä on ripuli. Ja nyt yrität peittää niitä suklaalla?

Lähde: Some Ecards

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat