Google julkaisi hakusanojen kovimmat nousijat: Näitä ruokia himoitaan nyt kaikkein eniten

nuudelit
Aasialainen ruoka on nyt trendikästä. Shutterstock

Google on julkaissut tuoreita tietoja haetuimmista ruoista. Ruokatrendeissä on tapahtunut parissa vuodessa merkittäviä muutoksia.

Aasialaiset maut kiinnostavat ja pasta on palannut takaisin. Näin kertovat Yhdysvalloissa viime kuukausina tehdyt Google-haut. Tasaisessa kasvussa ovat parin viime vuoden ajan olleet sanat ramen, rigatoni, bibimbap ja linguine. Myös vietnamilainen pho on kiinnostanut hakijoita.

Yllättäviä hetkellisiä nousijoita viime kuukausien ajalta ovat olleet kurkuma, jakkihedelmä, kukkakaaliriisi ja hapanleipätaikina.

Kaikkein kovin nousija viime kuukausien aikana on ollut lukuisia terveyshyötyjä tarjoileva keltainen kurkuma, jonka haut ovat kasvaneet peräti 56 prosentilla marraskuusta tammikuuhun mitattuna.

Kiinnostavuuttaan sen sijaan ovat menettäneet gluteenittomat kuppikakut, vehnätön leipä ja pekonikuppikakut.

Pienikokoisista välipaloista mukikakku oli hakujen kärjessä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.