Paljon on frittiä kulunut, mutta tämän tapaistakaan herkkua en ole tehnyt. Katsoessani löysää, frittiin menevää mössöä, ajattelin lopputuleman olevan fiasko ja keräisin frittisilppua kattilasta tovin jos toisenkin. Ilahdun nykyisin erehtyessäni. Myös nyt. Taas opin.
Resepti toimii frittikattilaa paremmin paistinpannulla, jossa kanamöykky ei pääse vahingossakaan hajoamaan. Erinomaista tuli öljyyn pulahtaessakin muiden frittijuttujen kera. Molempi parempi.
PS. Tsekkaa myös muut frittireseptit!
PPS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) sekä Twitterissä.
Frittikanapallerot
- 300 g broilerin fileetä hienonnettuna
- 0,5 dl vehnäjauhoja
- 0,5 sitruunan kuori, raastettuna
- 1 kevätsipuli, hienoksi siivutettuna
- 1 rkl pecorinoa raastettuna
