Yllättävän mahtava makupari ensinnäkin aiolista ja vadelmasta ja vielä päälle fritatusta munakoisosta, jonka rasvaa vadelman hapot leikkaavat ja antavat yhdistelmänä huikean makupommin.
Ruoassa yksi parhaita seikkoja on yllättyä positiivisesti ja puskista. Sellainen tunne tuli toukokuussa Madridissa Más al Sur -tapasbaarissa. Ronskin oloinen paikka tarjoili yllättävältä kuulostavaa komboa fritatuista munakoisoista vadelma-aiolin kanssa. Sitä ei voinut jättää väliin. En törmännyt tapasbaareissa erityisemmin luoviin ratkaisuihin, mutta tämä oli sitä hauskalla tavalla. Halusin ehdottomasti kokeilla sitä myös kotona. Juuri nyt oli oiva hetki testata ruokaa, koska kotimaisen munakoison sesonki on päällä ja vadelmiakin löytyy vielä omista puskista. Ei siinä, tämä on loistava tapas tuoda häivähdys kesää keskelle talveakin.

