Fazerin suklaalevyjä vedetään myynnistä

FazerPuredark
Fazer tiedottaa vetävänsä myynnistä erän suklaalevyjä. YAKOWLEF/Fazer

Fazer tiedottaa vetävänsä myynnistä erän suklaalevyjä, jotka saattavat sisältää jäämiä maitosuklaasta.

Fazer Makeiset vetää varotoimenpiteenä markkinoilta erän Fazer Pure Dark 70% Cocoa -suklaalevyjä. Tuotevaihdossa tapahtuneen virheen vuoksi suklaalevyt, joiden parasta ennen-päivämäärä on 26.4.2022, saattavat sisältää jäämiä maitosuklaasta. Tuote on turvallinen käyttää muille kuin maitoallergikoille ja laktoosiyliherkille. 

Takaisinveto koskee seuraavaa erää: 
Fazer Pure Dark 70% Cocoa tumma suklaa 95g
Parasta ennen- päivä 26.4.2022

Vaikka tuotteen valmistuksessa ei käytetä maitoa, on tuotepakkauksessa merkintä ”Valmistettu samalla linjalla kuin maitosuklaa” ja ainesosaluettelossa on merkintä ”Saattaa sisältää maitoa, pähkinöitä, mantelia ja viljaa”. 

– Fazerille on ensisijaisen tärkeää, että kuluttajat voivat luottaa tuotteidemme laatuun. Tuotteet voi palauttaa Fazer Makeisille. Lähetys on maksuton, postimerkkiä ei tarvita. Hyvitämme ostoksen, Fazerilta todetaan. 

Tuotteet voi palauttaa osoitteeseen:

Fazer Makeiset / Asiakaspalautus / Sopimustunnus 611152
PL 110
00101 HELSINKI 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja