Fazer tiedottaa lanseeraavansa uuden karkkiboksin, joka sisältää makeisyrityksen suosikit jokaiselta vuosikymmeneltä. Tiesitkö näitä faktoja suosikkikarkeista?
Syksyllä 2021 tulee kuluneeksi 130 vuotta siitä, kun nuori Karl Fazer perusti ranskalais-venäläisen konditorian Helsingin Kluuvikadulle. Karlin tavoitteena oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään.
Alkuvuosina Fazerin henkilöstö mahtui saman ruokapöydän ääreen, mutta vuosien varrella konditoriasta on kasvanut 8 500 ihmistä työllistävä ikoninen yritys.
130 vuoden makeiset yhdessä boksissa
Juhlavuoden kunniaksi Fazer tiedottaa lanseeraavansa uuden makeispakkauksen, joka sisältää sekoituksen jokaisen makeisyrityksen toimintavuosikymmenen suosikkeja. Fazer 130 -boksissa on siis 130 vuoden ajalta makeisia ja muita herkkuja.
Nämä eri vuosikymmenten herkut löytyvät Fazer 130 -boksista:
1895 Pihlaja
1902 Finlandia.
1916 Da Capo
1922 Fazerin Sininen
1938 Fazer Salmiakki
1949 Marianne
1953 Fazer Domino
1962 Fazer Geisha
1974 Kismet
1989 Fazer Tutti Frutti
1996 Fazer Remix
2008 Fazer Xylimax
2011 Alku
2021 Fazer for Minis
Samalla Fazer valottaa myös makeistensa historiaa. Tiesitkö sinä näitä faktoja?
