Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yleinen moka pilaa parsakaalin! Samulin kypsennyskikka takaa täydellisen lopputuloksen

0:48Parsakaalin kypsennys: Samulin kikalla täydellinen lopputulos!KATSO VIDEO: Näin parsakaali kannattaa kypsentää.
Julkaistu 27.08.2022 09:43

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Parsakaali on nyt parhaimmillaan! Katso videolta, miten saat kypsennettyä parsakaalista täydellistä.

Parsakaali on edullinen sesonkiherkku, joka sopii ruoanlaitossa moneen. Joillain saattaa olla ennakkoluuloja parsakaalia kohtaan, koska kokemukset raaka-aineesta perustuvat lähinnä lounasruokalan vettyneeseen ja ylikypsään parsakaaliin.

Älä pilaa parsakaalia! Kypsennä se näin

Jos parsakaalin kypsentää oikein, se on erittäin maukas raaka-aine syötäväksi maustettuna sellaisenaan, tai käytettäväksi erilaisissa ruoissa.

– Parsakaalia on helppo valmistaa ruoaksi, mutta sen voi myös helposti pilata, jos sitä kypsentää liian pitkään ja varsinkin, jos sitä keittää liian runsaassa vedessä, Satokausikalenterin sivuilla muistutetaan.

Miten parsakaalista saa sitten kypsennettyä täydellistä? Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää videolla ykköskikan parsakaalin kypsennykseen.

Lue myös: Moni ei ole tajunnut käyttää ruokakaupan edullista herkkua: "Ehdottomasti lautaselle roskiksen sijaan!"

Lisää aiheesta:

Parasta keitettyä parsakaalia: Testaa Samulin kypsennyskikkaTiesitkö? Näin parsakaali kannattaakin pestäPitääkö parsa kuoria? Moni sortuu yleiseen virheeseenPitääkö parsa kuoria? Ruotsalaiskokilta tärkeä muistutusÄlä keitä porkkanaa vedessä – Sauli Kemppainen kertoo syyn: "Katastrofaalisin tilanne"Syöthän jo? Halpa raaka-aine, jota kannattaa juuri nyt ehdottomasti ostaa: Helppo tapa tehdä "kermaisen pehmeää"
KasviksetRuokaRuokaniksitMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kasvikset
  • 30.10.17:02
    Ruoka

    Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!

  • 30.10.08:22
    Ruoka

    Aivan lyömätön kaaliruoka: Superherkku voi auttaa jopa laihtumaan

  • 22.10.17:24
    Ruoka

    Yhdellä mausteella saat erityisen hyvää kaalilaatikkoa – Pirjon ohje on valtava hitti

  • 19.10.09:47
    Ruoka

    Ruokakaupasta voi nyt löytää todella hämmentävän kasviksen

  • 16.10.17:22
    Ruoka

    Edullinen sesonkiherkku säilyy jääkaapissa jopa kuukausia: "Jos nyt ostaa, niin voi syödä jouluna"