Yleinen moka pilaa parsakaalin! Samulin kypsennyskikka takaa täydellisen lopputuloksen

Parsakaalin kypsennys: Samulin kikalla täydellinen lopputulos! 0:48 Parsakaalin kypsennys: Samulin kikalla täydellinen lopputulos!
KATSO VIDEO: Näin parsakaali kannattaa kypsentää.

Parsakaali on nyt parhaimmillaan! Katso videolta, miten saat kypsennettyä parsakaalista täydellistä.

Parsakaali on edullinen sesonkiherkku, joka sopii ruoanlaitossa moneen. Joillain saattaa olla ennakkoluuloja parsakaalia kohtaan, koska kokemukset raaka-aineesta perustuvat lähinnä lounasruokalan vettyneeseen ja ylikypsään parsakaaliin.

Älä pilaa parsakaalia! Kypsennä se näin

Jos parsakaalin kypsentää oikein, se on erittäin maukas raaka-aine syötäväksi maustettuna sellaisenaan, tai käytettäväksi erilaisissa ruoissa.

– Parsakaalia on helppo valmistaa ruoaksi, mutta sen voi myös helposti pilata, jos sitä kypsentää liian pitkään ja varsinkin, jos sitä keittää liian runsaassa vedessä, Satokausikalenterin sivuilla muistutetaan.

Miten parsakaalista saa sitten kypsennettyä täydellistä? Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää videolla ykköskikan parsakaalin kypsennykseen.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.