Yleinen moka pilaa parsakaalin! Samulin kypsennyskikka takaa täydellisen lopputuloksen
Parsakaali on nyt parhaimmillaan! Katso videolta, miten saat kypsennettyä parsakaalista täydellistä.
Parsakaali on edullinen sesonkiherkku, joka sopii ruoanlaitossa moneen. Joillain saattaa olla ennakkoluuloja parsakaalia kohtaan, koska kokemukset raaka-aineesta perustuvat lähinnä lounasruokalan vettyneeseen ja ylikypsään parsakaaliin.
Älä pilaa parsakaalia! Kypsennä se näin
Jos parsakaalin kypsentää oikein, se on erittäin maukas raaka-aine syötäväksi maustettuna sellaisenaan, tai käytettäväksi erilaisissa ruoissa.
– Parsakaalia on helppo valmistaa ruoaksi, mutta sen voi myös helposti pilata, jos sitä kypsentää liian pitkään ja varsinkin, jos sitä keittää liian runsaassa vedessä, Satokausikalenterin sivuilla muistutetaan.
Miten parsakaalista saa sitten kypsennettyä täydellistä? Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää videolla ykköskikan parsakaalin kypsennykseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan