Yleinen moka pilaa parsakaalin! Samulin kypsennyskikka takaa täydellisen lopputuloksen
Parsakaali on nyt parhaimmillaan! Katso videolta, miten saat kypsennettyä parsakaalista täydellistä.
Parsakaali on edullinen sesonkiherkku, joka sopii ruoanlaitossa moneen. Joillain saattaa olla ennakkoluuloja parsakaalia kohtaan, koska kokemukset raaka-aineesta perustuvat lähinnä lounasruokalan vettyneeseen ja ylikypsään parsakaaliin.
Älä pilaa parsakaalia! Kypsennä se näin
Jos parsakaalin kypsentää oikein, se on erittäin maukas raaka-aine syötäväksi maustettuna sellaisenaan, tai käytettäväksi erilaisissa ruoissa.
– Parsakaalia on helppo valmistaa ruoaksi, mutta sen voi myös helposti pilata, jos sitä kypsentää liian pitkään ja varsinkin, jos sitä keittää liian runsaassa vedessä, Satokausikalenterin sivuilla muistutetaan.
Miten parsakaalista saa sitten kypsennettyä täydellistä? Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää videolla ykköskikan parsakaalin kypsennykseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka