Erityisen mehukasta broileria – oletko kokeillut näitä reseptejä?

flockler-image-sites1668-chicken-tostadas

Broileri on raaka-aine, josta moni suomalainen pitää, mutta harvalla reseptillä suosikkiraaka-aine valmistuu erityisen mehukkaaksi.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kokosi blogiinsa yhden postauksen alle kaiken kaikkiaan 25 herkullista broilerireseptiä. Kinnunen tunnustautuu itsekin suureksi broilerifaniksi.

– Broileri on suomalaisen kotikeittiön kulmakiviä. Se on ennen kaikkea helppo, monikäyttöinen ja myös edullinen raaka-aine. Suomalaiset syövät broilerinlihaa yli 18 kg vuodessa. Se tekee 350 g viikossa eli keskimäärin 50 g päivässä jokaista suomalaista kohti. Aivan tolkuton määrä, Kinnunen kirjoittaa.

– Keräsin yhteen blogin kaikki broilerireseptit. Niitä oli kertynytkin melkoisesti, 25 kpl. Niiden erilaisuus kuvastaa hyvin kaikkea, mihin lintu taipuu ja miten tykkään sitä syödä, Kinnunen jatkaa.

Katso Kinnusen kootut kanareseptit täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.