Erikoinen lasagne: Korvaa jauheliha yllättävällä ainesosalla

Tavallisesti yksi lasagnen pääraaka-aineista on jauheliha.

Lasagne on klassinen italialainen herkku, jota Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen suosittelee tuunaamaan rohkeasti.

– Lasagne on moninaisuudessaan kutkuttavan mielenkiintoinen ruoka, Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen toteaa.

– Sen voi tehdä tuhdin lihaisana tuntikausia hitaasti haudutellusta ragu-kastikkeesta. Napolilaiseen tai bolognalaiseen (jauheliha)tyyliin. Sen voi höystää sesongin raikkailla kasviksilla tai sienikautta juhlistamalla. Kastikkeen voi tehdä tomaattipohjalle tai maitoon. Tai molempiin, bloggaaja listaa.

Lihaisan lasagnen lisäksi bloggaaja suosittelee kokeilemaan kasvisversiota lasagnesta ja korvaamaan jauhelihan suomalaisille hieman tuntemattomammalla ainesosalla, punasikurilla.

Nappaa punasikurilasagne-resepti Sivumaku-blogista!

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja