Erikoinen lasagne: Korvaa jauheliha yllättävällä ainesosalla
Lasagne on klassinen italialainen herkku, jota Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen suosittelee tuunaamaan rohkeasti.
– Lasagne on moninaisuudessaan kutkuttavan mielenkiintoinen ruoka, Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen toteaa.
– Sen voi tehdä tuhdin lihaisana tuntikausia hitaasti haudutellusta ragu-kastikkeesta. Napolilaiseen tai bolognalaiseen (jauheliha)tyyliin. Sen voi höystää sesongin raikkailla kasviksilla tai sienikautta juhlistamalla. Kastikkeen voi tehdä tomaattipohjalle tai maitoon. Tai molempiin, bloggaaja listaa.
Lihaisan lasagnen lisäksi bloggaaja suosittelee kokeilemaan kasvisversiota lasagnesta ja korvaamaan jauhelihan suomalaisille hieman tuntemattomammalla ainesosalla, punasikurilla.
Nappaa punasikurilasagne-resepti Sivumaku-blogista!
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti