Pizzerian niksistä valtava hitti: Näin pizza kannattaakin lämmittää – toimii oikeasti!
Brooklynilaisen Roberta’s -pizzerian pizzanlämmitysniksistä on kasvanut netissä viraalihitti.
New Yorkin Brooklynissa toimiva Roberta’s Pizza julkaisi viime vuonna kuvalliset ohjeet pizzan uudelleenlämmittämiseen. Kuva on levinnyt internetin eri palstoilla kulovalkean tavoin ja siitä on muodostunut viraalihitti. Pizzanlämmitysohjeita on hehkutettu muun muassa Redditissä ja Twitterissä.
Jos twiitti ei näy, katso se täältä.
Roberta’s Pizzan ohjeessa neuvotaan, miten pizza lämmitetään mikron sijaan pannulla. Kylmä pizza laitetaan ensin kuumalle pannulle muutamaksi minuutiksi, jonka jälkeen pannulle lisätään pari pisaraa vettä. Sitten pannu peitetään kannella, lasketaan hellalevyn lämpötilaa alhaiselle ja annetaan pizzan lämmetä vielä minuutin verran vesihöyryssä. Lopputuloksena saat vetisen pizzan sijaan rapeapohjaisen ja mehevän, uudelleenlämmitetyn lätyn!
Lähde: Daily Mail
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan