Pizzerian niksistä valtava hitti: Näin pizza kannattaakin lämmittää – toimii oikeasti!

Älä lämmitä eilispäivän pizzaa mikrossa! Lehtikuva

Brooklynilaisen Roberta’s -pizzerian pizzanlämmitysniksistä on kasvanut netissä viraalihitti.

New Yorkin Brooklynissa toimiva Roberta’s Pizza julkaisi viime vuonna kuvalliset ohjeet pizzan uudelleenlämmittämiseen. Kuva on levinnyt internetin eri palstoilla kulovalkean tavoin ja siitä on muodostunut viraalihitti. Pizzanlämmitysohjeita on hehkutettu muun muassa Redditissä ja Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Roberta’s Pizzan ohjeessa neuvotaan, miten pizza lämmitetään mikron sijaan pannulla. Kylmä pizza laitetaan ensin kuumalle pannulle muutamaksi minuutiksi, jonka jälkeen pannulle lisätään pari pisaraa vettä. Sitten pannu peitetään kannella, lasketaan hellalevyn lämpötilaa alhaiselle ja annetaan pizzan lämmetä vielä minuutin verran vesihöyryssä. Lopputuloksena saat vetisen pizzan sijaan rapeapohjaisen ja mehevän, uudelleenlämmitetyn lätyn!

Lähde: Daily Mail

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!