Ensimmäisenä Pohjoismaissa! K-Citymarketin kauppias teki yhden muutoksen lihatiskiinsä: "Myynti kasvoi heti sata pinnaa"

0:51 Japanilaiset vieraat maistavat suomalaista sushia.
Japanilaiset vieraat pääsivät maistelemaan järvenpääläistä sushia. Katso reaktiot videolta.

Järvenpään K-Citymarketista löytyy Pohjoismaiden ensimmäinen hybridipakkauskone, jonka ansiosta asiakkaiden ostoskoreihin päätyy entistä tuoreempaa lihaa.

Järvenpään K-Citymarket tunnetaan ympäri Suomen maailman parhaaksi tituleeratusta sushistaan, mutta harva tietää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa kauppias Markku Hautala näkee päivittäin kauppansa eteen.

Yksi hyvä esimerkki laadusta ja asiakastyytyväisyyden tärkeydestä näkyy lihatiskillä, joka on kauppiaan mukaan laitettu kokonaan uusiksi. 

– Palvelulihatiskin laatu on ollut ongelma. Maanantaista keskiviikkoon ihmiset eivät oikeastaan osta lihaa tiskiltä ja se menee pilalle, Hautala pohjustaa suunnitelmaansa.

Sen sijaan, että liha pilaantuisi palvelutiskillä, Hautala päätti tuoda kauppaansa Pohjoismaiden ensimmäisen hybridipakkauskoneen

– Kaikki liha tulee meille todella tuoreena. Liha leikataan ja pakataan superhygieenisesti.

Laatu, hinta ja tuoreus kohtaavat 

Oma lihaleikkaamo ja pakkauskone näkyvät asiakkaille paitsi lihan laadussa ja tuoreudessa, myös hinnassa. Yksi hyvä esimerkki tästä ovat kaupan itse pakkaamat broilerisuikaleet ja -fileet.

– Kun broileri on teurastettu, sitä ei pakata, vaan se tuodaan tänne meille. Sisään tulee supertuore broileri, jonka me pakkaamme asiakkaalle, Hautala kertoo.

Kun kauppias on etsinyt laadukkaan tuotteen ja neuvotellut siitä hyvän hinnan, asiakkaan ei tarvitse lukea lehteä ja etsiä tarjouksia, vaan he tietävät, että Järvenpään K-Citymarketissa on 20–30 edullista tuotetta joka päivä, kauppias toteaa.

– Itse pakatun lihan myynti kasvoi heti sata pinnaa, Hautala toteaa. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja