Ensimmäisenä Pohjoismaissa! K-Citymarketin kauppias teki yhden muutoksen lihatiskiinsä: "Myynti kasvoi heti sata pinnaa"
Järvenpään K-Citymarketista löytyy Pohjoismaiden ensimmäinen hybridipakkauskone, jonka ansiosta asiakkaiden ostoskoreihin päätyy entistä tuoreempaa lihaa.
Järvenpään K-Citymarket tunnetaan ympäri Suomen maailman parhaaksi tituleeratusta sushistaan, mutta harva tietää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa kauppias Markku Hautala näkee päivittäin kauppansa eteen.
Yksi hyvä esimerkki laadusta ja asiakastyytyväisyyden tärkeydestä näkyy lihatiskillä, joka on kauppiaan mukaan laitettu kokonaan uusiksi.
– Palvelulihatiskin laatu on ollut ongelma. Maanantaista keskiviikkoon ihmiset eivät oikeastaan osta lihaa tiskiltä ja se menee pilalle, Hautala pohjustaa suunnitelmaansa.
Sen sijaan, että liha pilaantuisi palvelutiskillä, Hautala päätti tuoda kauppaansa Pohjoismaiden ensimmäisen hybridipakkauskoneen
– Kaikki liha tulee meille todella tuoreena. Liha leikataan ja pakataan superhygieenisesti.
Laatu, hinta ja tuoreus kohtaavat
Oma lihaleikkaamo ja pakkauskone näkyvät asiakkaille paitsi lihan laadussa ja tuoreudessa, myös hinnassa. Yksi hyvä esimerkki tästä ovat kaupan itse pakkaamat broilerisuikaleet ja -fileet.
– Kun broileri on teurastettu, sitä ei pakata, vaan se tuodaan tänne meille. Sisään tulee supertuore broileri, jonka me pakkaamme asiakkaalle, Hautala kertoo.
Kun kauppias on etsinyt laadukkaan tuotteen ja neuvotellut siitä hyvän hinnan, asiakkaan ei tarvitse lukea lehteä ja etsiä tarjouksia, vaan he tietävät, että Järvenpään K-Citymarketissa on 20–30 edullista tuotetta joka päivä, kauppias toteaa.
– Itse pakatun lihan myynti kasvoi heti sata pinnaa, Hautala toteaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti