Emma Kimiläinen on syönyt saman aamupalan jo neljä vuotta putkeen

Emma Kimiläinen on syönyt saman aamupalan jo neljä vuotta putkeen 6:45 Emma Kimiläinen on syönyt saman aamupalan jo neljä vuotta putkeen
KATSO VIDEO: Emma Kimiläinen syö aina saman aamupalan – näistä aineksista se koostuu.

Huomenta Suomessa vieraillut autourheilija Emma Kimiläinen kertoi myös omista ruokailutottumuksistaan. 

Millainen on urheilijan aamupala? Autourheilija Emma Kimiläinen demonstroi sunnuntaina Huomenta Suomen lähetyksessä, miten koostaa itselleen ravitsevan aamiaisen. 

Kimiläinen kertoo panostavansa siihen, että syö mahdollisimman paljon ”kunnon ruokaa”, jolloin myös herkkuja tekee vähemmän mieli. 

– Kunnon ruokaa saa syödäkin sitten paljon, koska siinä ei ole mitään ylimääräistä, Kimiläinen totesi.

Kimiläisen ravitsevan aamupuuron salaisuus

Kimiläinen loihti lähetyksessä kaksi erilaista aamupalavaihtoehtoa, joista toinen on vakiintunut urheilijan itsensä välipalaksi ja toinen aamupalaksi.

– Olen syönyt saman aamupalan varmaankin neljä vuotta putkeen ja silti aina odotan, että saan syödä sen. 

Yksi osa Kimiläisen aamupalaa on mikrokaurapuuro, mutta ei mikä tahansa mikrokaurapuuro. Aamiaispuuron sekaan laitetaan nimittäin noin desin verran kananmunanvalkuaista. Kimiläisen mukaan valkuainen tekee puurosta äärimmäisen ihanan, todella kuohkean ja herkullisen. 

–  En suostu syömään puuroa enää ilman. Se on tosi ilmavaa. Se on myös ihan sairaan hyvä proteiinilisä. Jotkut lisäävät raejuustoa, mutta itse tykkään valkuaisesta.

Mistä kaikesta Emma Kimiläisen aamupala koostuu? Katso haastattelu videolta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!