Ei todellakaan mikään Happy Meal! Burger Kingin suorapuheiset uutuusateriat keräävät ylistystä: ”Kukaan ei ole iloinen koko ajan"

burger king hampurilainen pikaruoka
Shutterstock

Pikaruokaketju Burger King lanseerasi joukon uutuusaterioita niitä hetkiä varten, kun mieli ei ole sieltä iloisimmasta päästä. 

Lähes jokainen tuntee pikaruokaketju McDonald’sin iloisen lastenaterian, Happy Mealin. Mutta mitä pikaruokaravintoloista voi tilata niinä päivinä, kun mieli ei olekaan niin iloinen?

Vastauksena tähän kysymykseen pikaruokajätti Burger King on tuonut markkinoille neljä eri mielialoihin sopivaa ateriaa – eikä iloisuus ole yksikään näistä.

Vai sittenkin näpäytys McDonald'sille? 

Toukokuun ensimmäisenä päivänä valittuihin yhdysvaltalaisravintoloihin lanseerattujen aterioiden joukosta löytyy vaihtoehto muun muassa niihin hetkin, kun tunnet olosi synkäksi. Uudet ateriat ovat nimeltään: Pissed Meal, Blue Meal, Salty Meal, YAAAS Meal and DGAF Meal.

Uusien Real Meals -aterioiden ideana on Burger Kingin tiedotteen mukaan juhlistaa aitoutta ja toimia vastapainona sosiaalisen median luomille paineille olla koko ajan iloinen ja täydellinen. Uusien astetta synkempien aterioiden tarkoituksena on myös lisätä tietoisuutta mielenterveysongelmien ympäriltä, sillä ateriat ovat osa Burger Kingin ja Mental Health America -järjestön välistä yhteistyötä.

– Kukaan ei ole iloinen koko ajan, Burger Kingin Twitter-tilillä todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tunteet eivät ole faktoja, mutta ne ovat aitoja, kuten sinäkin. On ok, ettei ole ok.

Burger Kingin uudet ateriat ja aitoutta korostava kampanja ovat saaneet erinomaisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa, jossa lukuisat ihmiset kiittelevät pikaruokaketjun rohkeaa tarttumista vähän puhuttuun aiheeseen. 

– Burger King, olet ainoa joka ymmärtää minua, eräässä Twitteriin tulleessa kommentissa todetaan. 

Vaikka uudet ateriat ovat osa hyväntekeväisyyskampanjaa, osa kommentoijista epäilee aterioiden olevan näpäytys McDonal'dsin legendaarista lastenateriaa kohtaan. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat