Ei ollutkaan aprillipilaa! Karjala-olutta saa nyt 100-packissa – "Kyllä se on ihan oikea tuote"

Karjala 100 pack
Tätä olutpackia ei kannata juoda yksin. Hartwall

Karjala-oluen Facebook-sivuille ilmestyi aprillipäivänä kuva jättimäisestä olutlaatikosta. Suomalaiset olettivat tuotteen automaattisesti olleen aprillipila.

Karjala-oluen Facebook-sivuilla kohistiin aprillipäivänä kuvasta, jossa näkyi jättimäinen 100 tölkin Karjala-olutpakkaus. Kuvan yhteyteen oli kirjoitettu "kaveripakkaus kohta kaupoissa". 

K-18: Osaammeko arvata ikäsi juomamakusi perusteella? Tee testi!

Huomiota herättäneen kuvan alle sateli kommentteja aprillipäivään liittyen. Suomalaiset harmittelivat, ettei tuotetta oikeasti ole olemassa, sillä sen täytyy olla aprillia.

Nyt tarkkasilmäiset kuluttajat ovat kuitenkin oikeasti bonganneet sadan tölkin Karjala-paketin myynnissä suomalaiskaupassa. Kokkolalainen asiakas jakoi Facebookiin kuvan Kokkolan Citymarketin oluthyllystä, jossa tuotetta oli jo saatavilla. 

"Kyllä se on ihan oikea tuote"

Karjalaa valmistavan Hartwallin viestintäpäällikkö Hanna Leppäniemi vahvistaa Karjala 100-packin olemassaolon MTV:lle.

– Kyllä se on ihan oikea tuote, jota on jo myynnissä isoissa kaupoissa, Leppäniemi vahvistaa.

Hartwallin edustajia Facebook-kommentointi oli huvittanut, sillä kukaan ei todella uskonut aprillipäivänä tuotteen olemassaoloon. 

– Siellä ihmiset kommentoivat, että olisipa tätä oikeasti olemassa, Leppäniemi nauraa.

Tuote on saanut inspiraationsa Suomi 100 -juhlavuodesta. Tästä pakkauksesta riittää taatusti jaettavaksi kavereillekin. 

Jättimäinen olutpakkaus tulee virallisesti kauppoihin lähiviikkojen aikana, vaikka jotkut tarkkasilmäiset ovat onnistuneet jo löytämään uutuuden ruokakauppojen juomaosastoilta.

***

1:58

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja