Mainos

Ei mennyt niin kuin Strömsössä: 5-vuotiaan eväsrasiassa kyseenalainen sisältö –”Sain todella mielenkiintoisen puhelun opettajalta”

5-vuotiaan australialaistytön kyseenalainen välipalavalinta naurattaa – tai kauhistuttaa.

5-vuotiaan tytön äiti päätti opettaa lastaan pakkaamaan itse lounaseväänsä kouluun. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin Strömsössä, kun äiti käski tyttöä pakkaamaan rasiaan hedelmäpussi-välipalan. Hedelmäsosetta tai -smoothieta sisältävät välipalapussit ovat tuttu näky Suomenkin kauppojen hyllyillä. Valitettavasti tämä viisivuotias oli kuitenkin napannut jääkaapista eväsrasiaansa ”äidin oman hedelmäpussin”

"Pyysin heiltä anteeksi, etten lähettänyt heille tarpeeksi Smirnoff Vodkaa ja he onneksi nauroivat"

– Eeppinen lounasmoka, kun käsket viisivuotiastasi pakkaamaan mukaan hedelmäpussin ja unohdat niiden muiden ”hedelmäpussien” olemassaolon jääkaapissa.

Lounasboksi moka

Jääkaapista löytyi siis äidin Smirnoff Vodka -pohjainen vadelmasorbettijuoma. Äiti ei huomannut tyttärensä eväsvalintaan, ennen kuin lapsen koulusta soitettiin.

– Sain todella mielenkiintoisen puhelun opettajalta, äiti nauraa.

Onneksi Queenslandissa sijaitsevan koulun opettajat osasivat ottaa asian huumorilla ja äitikin käänsi tilanteen lopulta vitsiksi.

– Opettajat olivat onneksi erittäin ymmärtäväisiä. Pyysin heiltä anteeksi, etten lähettänyt heille tarpeeksi Smirnoff Vodkaa, ja he onneksi nauroivat.

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja