Ei mennyt niin kuin Strömsössä: 5-vuotiaan eväsrasiassa kyseenalainen sisältö –”Sain todella mielenkiintoisen puhelun opettajalta”

eväsrasia lounasrasia eväät
Kuvituskuva: eväsrasia. Shutterstock

5-vuotiaan australialaistytön kyseenalainen välipalavalinta naurattaa – tai kauhistuttaa.

5-vuotiaan tytön äiti päätti opettaa lastaan pakkaamaan itse lounaseväänsä kouluun. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin Strömsössä, kun äiti käski tyttöä pakkaamaan rasiaan hedelmäpussi-välipalan. Hedelmäsosetta tai -smoothieta sisältävät välipalapussit ovat tuttu näky Suomenkin kauppojen hyllyillä. Valitettavasti tämä viisivuotias oli kuitenkin napannut jääkaapista eväsrasiaansa ”äidin oman hedelmäpussin”

"Pyysin heiltä anteeksi, etten lähettänyt heille tarpeeksi Smirnoff Vodkaa ja he onneksi nauroivat"

– Eeppinen lounasmoka, kun käsket viisivuotiastasi pakkaamaan mukaan hedelmäpussin ja unohdat niiden muiden ”hedelmäpussien” olemassaolon jääkaapissa.

Lounasboksi moka

Jääkaapista löytyi siis äidin Smirnoff Vodka -pohjainen vadelmasorbettijuoma. Äiti ei huomannut tyttärensä eväsvalintaan, ennen kuin lapsen koulusta soitettiin.

– Sain todella mielenkiintoisen puhelun opettajalta, äiti nauraa.

Onneksi Queenslandissa sijaitsevan koulun opettajat osasivat ottaa asian huumorilla ja äitikin käänsi tilanteen lopulta vitsiksi.

– Opettajat olivat onneksi erittäin ymmärtäväisiä. Pyysin heiltä anteeksi, etten lähettänyt heille tarpeeksi Smirnoff Vodkaa, ja he onneksi nauroivat.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja