Ehkäisee avokadon tummumisen – jokakodin ihmeherkulla melkoisia supervoimia!

Tällä kätevällä niksillä estät avokadon tummumisen!

Avokadot ovat herkullinen hyvien rasvojen sekä kaliumin lähde. Mutta näissä herkkuhedelmissä on yksi ongelma: avokadoa on lähes mahdoton säilyttää tuoreena, jos siitä haluaa syödä kerralla vain osan. Avokadon puolikas tummuu, vaikka sitä säilyttäisi viielässä jääkaapissa. Tumma avokado ei sinänsä ole pilaantunut, mutta sen ulkonäkö ei varsinaisesti houkuttele syömään sitä.

Sipuli estää avokadon tummumisen – ja pitää myös terveenä!

Mutta tiesitkö, että voit estää avokadon tummumisen sipulin avulla? Kun pilkot sipulin isoiksi paloiksi samaan kulhoon avokadon kanssa, pysyy avokado kauniin viheränä. Sipuli erittää sulfiittia, joka estää avokadon tummumisprosessin. Sipulia voisikin kutsua melkoiseksi ihmeherkuksi, sillä sen lisäksi, että se pystyy suojaamaan avokadoa, on sipulilla todettu olevan monenlaisia terveyshyötyjä.

Katso videolta, miten niksi toimii:

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja