Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Edullista ja terveellistä – hyödynnätkö syksyn sesonkivihanneksen?

Hellapoliisi / Kati Jaakonen
Julkaistu 26.10.2015 11:12
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Syksyisin kaalia on tarjolla ruokakaupoissa hyvin runsaasti, ja tätä edullista ja terveellistä raaka-ainetta kannattaakin hyödyntää ruoanlaitossa monipuolisesti.

Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen toivoo, että suomalaiset oppisivat hyödyntämään kaalia ruoanlaitossa etenkin syksyisin. Sekä edullinen hinta että terveellisyys puhuvat sen puolesta, että kaalia kannattaisi käyttää ruoanlaitossa entistä enemmän.

– Kaali on terveellinen raaka-aine, jota olisi syytä nauttia enemmänkin, Hellapoliisi toteaa.

VINKKI! Hellapoliisi suosittelee hyödyntämään kaalia muun muassa erilaisissa raasteissa. Etikka, yrtit ja mustapippuri sopivat erityisen hyvin maustamaan kaaliruokia.

– Valkokaali on edullinen raaka-aine, joten sitä kannattaa hyödyntää vaihtelevasti. Muut kaalit täydentävät ruokavaliota ja antavat vaihtelua ruokiin, Hellapoliisi vinkkaa.

Syksyllä pataruoat maistuvat erityisen hyvin, kun ilmat viilenevät. Hellapoliisi suositteleekin hyödyntämään kaalia muun muassa osana perinteistä pataruokaa, lammaskaalia.

– Haudutetut kaaliruoat kuuluvat syksyyn ja lammaskaali onkin mainio tapa nauttia kaalista lämpimässä ruoassa.

KATSO RESEPTI: Hellapoliisin lammaskaali

Lisää aiheesta:

Syötkö salaattia, kurkkua ja tomaattia? Hanna Partaselta varoitus terveysmokastaKilohinta vain 1–2 euroa! Nappaa nämä kotimaiset raaka-aineet nyt ostoskoriinVain 1–2 euron kilohinta! Ostoskoriin kannattaa nyt napata kaksi kotimaista raaka-ainetta Kaalilaatikko-Pirjolta nostalginen ruokavinkki: "Muistan omasta lapsuudestani"Helppoa ja nopeaa! Katin jauheliharuoan päätähtenä on ruokakaupan edullinen terveyspommiNappaa tämä halpa raaka-aine nyt ostoskoriisi: "Niin helppoa ja hyvää, että ehdottomasti ihan jokaisen syytä kokeilla"
HellapoliisiMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 26.10.17:25
    Ruoka

    Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeella

  • 4.1.17:34
    Ruoka

    Kaupasta saa nyt halvalla ainekset Katin lasagneen

  • 14.12.202409:43
    Jouluruoka

    Todella helppo ja supersuosittu salaatti joulupöytään: "Valmistuu muutamassa minuutissa"

  • 28.09.202417:03
    Sienet

    Paras tapa säilöä ja käyttää suppilovahverot – helppo ohje!

  • 27.07.202417:32
    Ruoka

    Katin kikka broilerin marinointiin: Tarvitset vain pienen pussin