Coca-Cola tekemässä yllättävän aluevaltauksen: Pohtii kannabisyhdisteisiä virvoitusjuomia

Coca-Cola harkitsee virvoitusjuomiinsa kannabista 0:45 Coca-Cola harkitsee virvoitusjuomiinsa kannabista

Coca-Cola on osoittanut kiinnostusta uutta ainesosaa kohtaan.

Yritys nimittäin harkitsee tuovansa juomiinsa mukaan kannabidiolia eli CBD:tä. Kyseessä on hampustakin tuttu psykoaktiivinen yhdiste, joka on johdettu marijuanasta.

Uusi kannabiskokis ei kuitenkaan saisi päihtymään, sillä yhdisteellä ei ole lainkaan marijuanan tapaan päihdyttävää vaikutusta.

Neuvottelut ovat jo käynnissä

Bloombergin mukaan Coca-Cola käy tällä hetkellä neuvotteluja kanadalaisen kannabisyrityksen kanssa yhteistyöstä ja potentiaalisista uusista tuotteista. Mitään ei ole toistaiseksi kuitenkaan lyöty vielä lukkoon.

Yrityksen mukaan kyseessä on aineosa, joka tulevaisuudessa voi hyvinkin yleistyä hyvinvointijuomien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.