Burgerimies Akseli Herlevi laajentaa – uusi Naughty BRGR -ravintola Jyväskylään: "Ollut vain ajan kysymys"

herlevi jyväskylä
Akseli Herlevin mukaan Jyväskylään avautuva ravintola on ollut vain ajan kysymys. MTV; Akseli Herlevi

Burgerimiehenäkin tunnettu Akseli Herlevi avaa neljännen Naughty BRGR -hampurilaisravintolaketjunsa Jyväskylään.

Suomen ensimmäinen Top Chef ja Subin uuden Burgerimies-tv-sarjan tähti, keittiömestari Akseli Herlevi laajentaa Naughty BRGR-hampurilaisravintolaketjunsa Jyväskylään.

Burgereihin viime vuosina erikoistunut Herlevi haluaa tarjota Jyväskylän keskeisimmälle liikepaikalle avautuvassa ravintolassaan perinteikkään opiskelijakaupungin hinta-laatu -suhteeltaan parhaan burgerielämyksen.

Ensimmäinen Naughty BRGR avautui Helsinkiin 2015, ja hampurilaisiin erikoistunut ravintolaketju on sittemmin avannut myös Turussa ja Tampereella.

Uusi ravintola aukeaa Kolmikulman kauppakeskuksen toritasoon.

– On ollut vain ajan kysymys, milloin pääsemme Jyväskylään. Paine laajentaa sinne on ollut kova, sillä vilkkaassa opiskelijakaupungissa on ainakin meille tulvineiden kyselyiden mukaan kova nälkä laadukkaalle hampurilaiselle, Herlevi kertoo tiedotteessa.

Burgeri on hyvä laatumittari ravintolalle

Akseli Herlevin intohimona on täydellisen hampurilaisen luominen ja tavoitteensa eteen on hän tehnyt kenties enemmän töitä kuin kukaan muu suomalaiskokki. Herlevi on muun muassa tehnyt useita kansainvälisiä tutkimusmatkoja kasvattaakseen hampurilaisiin liittyvää tietotaitoa niin ravintolansa, kuin myös koko Suomen hampurilaiskulttuurin kehittämiseksi.

– Voin olla täysin hampurilaishullu, mutta burgeri on hyvä ja selkeä laatumittari sekä yksittäiselle ravintolalle, että sitä ympäröivälle kaupungille ja kulttuurille. Vaikka suuret massat ovat vasta löytämässä laatuhampurilaiset niin ravintoloissa kuin kotona, ovat burgerit nyt suositumpia kuin koskaan.

– Erinomainen hampurilainen on yksinkertaista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua kansainvälistä katuruokaa, johon kaikilla pitää olla mahdollisuus, Herlevi toteaa.

Lähde: Naughty BRGR

Burgerimies Subilla keskiviikkoisin klo 21.

7:33

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja