Burger Kingin ravintoloitsija pidätettiin – heitti kastiketta asiakkaan päälle

Burger King
Burger King on suosittu pikaruokaketju. Kuvan liike ei liity tapaukseen. Shutterstock

Yhdysvaltojen New Hampshiressa sijaitsevan Burger King -ravintolan päällikkö sai syytteen heitettyään kastiketta asiakkaan päälle.

Poliisin mukaan välikohtaus alkoi asiakkaan valitettua hampurilaisestaan. Ravintoloitsija Douglas Waterman oli kimpaantunut tästä niin, että hän oli heittänyt kastiketta asiakasta päin. Osa kastikkeesta likasi asiakkaan paidan.

Waterman perustelee hermostumistaan myös sillä, että asiakas oli loukannut sanallisesti häntä. Waterman myönsi tekonsa myöhemmin poliisille.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun Burger King -ketjussa asiakkaat ovat saaneet osakseen huonoa palvelua. Viime vuonna Burger Kingin työntekijä uhkasi lyödä asiakasta tämän kutsuessa ostamaansa pirtelöä huonoksi. Kyseinen työntekijä sai tempauksestaan potkut.

Lähde: Foxnews

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.