Broilerin rintafileet superhelposti uunissa – 20 minuutissa valmista ja todella mehevä lopputulos
Herkulliset broilerin rintafileet valmistuvat lähes itsestään uunissa ja lopputulos on taatusti mehevä.
Tässä superhelppo broileriruoka, joka maistuu koko perheelle! Rintafileet maustetaan simppelisti sitruunalla ja pippurilla ja viimeistellään sivelemällä niiden pintaan voita ennen paistamista. Vain 20 minuuttia ja ruoka on valmista. Fileiden tosin kannattaa antaa vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
Mehevät broilerin rintafileet uunissa
4 broilerin rintafilettä (nahatonta tai nahallista)
3 rkl voita
2 sitruunan kuoret raastettuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Laita broilerinfileet uunivuokaan, sivele niiden pintaan voita ja ripottele päälle sitruunankuoriraastetta. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Lähde: Popsugar
Lue myös: Arvaatko Helsingin suosituimman kouluruoan? Ahmitaan järjetön määrä vuosittain: "Kulttiruoan maine"
Kokeile myös Kari Aihisen helppoa kanareseptiä:
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan