Broilerin rintafileet helposti uunissa: Aikaa menee vain 20 minuuttia ja lopputulos on todella mehevä

kana broileri rintafilee filee
Valmista broilerista erityisen mehevää uunissa. Shutterstock

Nämä broilerin rintafileet syntyvät lähes itsestään uunissa ja lopputulos on taatusti mehevä.

Tässä helppo broileriruoka, joka maistuu koko perheelle! Broileri maustetaan simppelisti sitruunalla ja pippurilla ja viimeistellään sivelemällä sen pintaan voita ennen paistamista. Vain 20 minuuttia ja ruoka on valmista.

Broilerin rintafileet uunissa

4 rintafilettä (nahatonta tai nahallista)
3 rkl voita
2 sitruunan kuoret raastettuna
suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Laita broilerinfileet uunivuokaan, sivele niiden pintaan voita ja ripottele päälle sitruunankuoriraastetta. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua. 

Lähde: Popsugar

Kokeile myös Kari Aihisen helppoa kanareseptiä:

***

Kari Aihinen ja Matinkylän kana 7:58

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.