Perheenäidin karmea löytö: Banaanissa lymyili hengenvaarallinen yllätys

banaani
Shutterstock

Brittinainen teki kammottavan löydöksen ostamistaan banaaneista.

Walesilainen Maria Layton teki ikävän löydön paikallisesta Tesco-supermarketista ostamiensa banaanien joukosta, kun selvisi, että niihin oli muninut vaarallinen brasilianvaeltajahämähäkki.

Kummalliset pilkut herättivät huomion

Tyttärelleen banaaneja ostanut Layton huomasi ostamissaan banaaneissa kummallisia pilkkuja, jotka herättivät hänen mielenkiintonsa. Pian selvisi, että nämä "pilkut" liikkuivat. Layton oli kantanut kotiinsa banaaneja, joihin oli muninut vaarallinen brasilianvaeltajahämähäkki.

– Olin todella peloissani. En pidä hämähäkeistä, Layton kertoo.

Pian koteloitunut hämähäkki liikkuikin jo banaanin sisällä ja Layton ryhtyi toimiin vaaran taltuttamiseksi. Briteissä on käyty viime vuosina keskustelua banaanien mukana kulkeutuvista vaarallisista hämähäkeistä ja Layton laittoi banaanit annettujen ohjeiden mukaisesti jääkaappiin suljetussa astiassa. Myöhemmin Tesco pahoitteli tapahtunutta ja pyysi Laytonia palauttamaan banaanit.

Yllätys osoittautui vaaralliseksi

Laytonin banaanien joukosta löytyneet hämähäkinpoikaset osoittautuivat vaarallisiksi brasilianvaeltajahämähäkeiksi, jotka ovat on saaneet nimensä siitä, että luontaisessa elinympäristössään ne vaeltelevat öisin maassa ja piiloutuvat päiväsaikaan banaanien joukkoon. Tästä syystä niitä on vaikea löytää banaanien joukosta kirkkaassa päivänvalossa.

Brasilianvaeltajahämähäkki on erittäin vaarallinen, ja se lukeutuu maailman vaarallisimpien hämähäkkien joukkoon. Brasilianvaeltajahämähäkin myrkky voi tappaa uhrinsa kahdessa tunnissa. Toinen oire, jonka banaanien joukossa viihtyvän hämähäkin myrkky voi aiheuttaa miehille, on peräti neljän tunnin kestoinen erektio.

Lähde: Telegraph

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja