Brittimies maisteli suomalaisia viinoja: Legendaarinen juoma sai melkein oksentamaan – "hemmetin ällöttävää"

Suomalaisen tyttöystävänsä kautta maamme ruoka- ja juoma-antimiin tutustunut Dave Cad maistelee tuoreella videollaan legendaarisia alkoholijuomia.

Iso-Britanniasta kotoisin oleva ja nykyisin Suomessa asuva Dave Cad on testannut Youtube-kanavallaan suomalaisia antimia aina irtokarkeista energiajuomiin. Tällä kertaa Dave päätti mennä askeleen pidemmälle ja uskaltautui kokeilemaan legendaarisia suomalaisia alkoholijuomia.

Rakastaa suomalaista lonkeroa – Valhalla ei vakuuta

Dave kertoo jo testanneensa aiemmin monia suomalaisia alkoholijuomia, mutta ei koskaan aiemmin ”tiukkaa viinaa”. Tämän vuoksi Daven makutestiin päätyvät Salmiakki Koskenkorva, Minttu-viina, Koskenkorva sekä Valhalla.

– Olen melkoisessa krapulassa, mikä tekee tästä videosta varmasti mielenkiintoisen, mutta toisaalta myös paljon paljon vaikeamman itselleni, Dave aloittaa videonsa.

Dave kertoo rakastavansa suomalaista lonkeroa, mutta se eroaakin melkoisesti vahvoista suomalaisista alkoholijuomista.

– Lonkeroa on melkein liian helppo juoda. Se maistuu melkein virvoitusjuomalta, Dave nauraa.

Dave aloittaa maistelunsa Minttu-viinasta, joka tuoksuu ja maistuu miehen mukaan aivan suuvedeltä. Tavallinen Koskenkorva näyttää maistuvan Davelle sen sijaan lähes mukisematta. Valhalla ja salmiakkikossu sen sijaan aiheuttavat yökkäilyä.

– Hemmetin ällöttävää, Dave kommentoi maistettuaan Valhallaa samalla yökkäillen.

– Ihoni meni kananlihalle. Kehoni yrittää kertoa, että ei kannattaisi maistella, mies puolestaan yökkäilee legendaariselle salmarille. 


 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja