Brittilehti hehkuttaa: Suomalaisravintola nostettiin maailman kärkikymmenikköön

Bronda_guardian_kuvakaappaus
Kuvakaappaus/The Guardian

Brittilehti The Guardian kokosi yhteen kymmenen sisustuksensa puolesta maailman vaikuttavinta ravintolaa ja näiden joukkoon lukeutui myös suomalaisravintola Bronda.

Helsinkiläisravintola Brondaa hehkutetaan brittiläisessä The Guardian-lehdessä ylistävin sanoin. Tomi Björckin ja Matti Wikbergin ravintolaa kehutaan sisustuksen ja ruokalistan puolesta erityisen toimivaksi kokonaisuudeksi.

– Korkeat tilat, suuret ikkunat ja ripaus merihenkisyyttä muodostavat yhdessä olosuhteet pääosin välimerelliseksi rakennetun ruokalistan ympärille, The Guardianissa kuvaillaan.

Brondan sisustus on hyvin kansainvälinen sekä modernilla tavalla rento ja raikas. Sisustuksessa on käytetty maanläheisiä värejä, jotka pääsevät oikeuksiinsa upeassa, korkeassa tilassa.

Brondan lisäksi The Guardian nosti listalle muun muassa melbournelaisen The Press Clubin, kööpenhamilaisen Mikkeller & Friendsin, uumajalaisen Gotthards Krogin sekä hongkongilaisen Ammon.

Lähde: The Guardian

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja