Aivan mahtava idea italialaisessa Sale pepe -ruokalehdessä! Käyttää leikkelesiivua raviolin tapaan ja täyttää sisus hedelmäisellä juustotahnalla. Homma hoituu vaikka millä jääkaapista löytyvillä täytteillä ja loisteliaan hauska, helppo ja nopea alkuruoka tai cocktail-pala on valmis. Reseptissä käytettiin bresaolaa eli ilmakuivattua nautaa sekä ilmakuivattua kinkkua. Bresaolaa voi olla vaikea löytää, mutta sen tuuraajaksi sopii vaikka mikä ohuenohut leikkelesiivu. Hedelmät ja suolainen liha on klassinen italialainen yhdistelmä kuten parmankinkku hunajamelonilla. Kokeile uusia täytteitä - niin minäkin aion tehdä!
Tässä Sale pepen käyttämät ainekset täytteeseen.
Leikkeleraviolit
bresaolaa siivuina
ilmakuivattua kinkkua siivuina
ricottaa
pehmeää vuohenjuustoa
greippiä
persikkaa
sitruunamehua
vesimelonia
grillattua paprikaa
