Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Bresaola- ja parmankinkku"raviolit" hedelmäisellä juustotäytteellä

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 02.08.2015 19:46

Aivan mahtava idea italialaisessa Sale pepe -ruokalehdessä! Käyttää leikkelesiivua raviolin tapaan ja täyttää sisus hedelmäisellä juustotahnalla. Homma hoituu vaikka millä jääkaapista löytyvillä täytteillä ja loisteliaan hauska, helppo ja nopea alkuruoka tai cocktail-pala on valmis. Reseptissä käytettiin bresaolaa eli ilmakuivattua nautaa sekä ilmakuivattua kinkkua. Bresaolaa voi olla vaikea löytää, mutta sen tuuraajaksi sopii vaikka mikä ohuenohut leikkelesiivu. Hedelmät ja suolainen liha on klassinen italialainen yhdistelmä kuten parmankinkku hunajamelonilla. Kokeile uusia täytteitä - niin minäkin aion tehdä! 

Tässä Sale pepen käyttämät ainekset täytteeseen.

Leikkeleraviolit

bresaolaa siivuina

ilmakuivattua kinkkua siivuina

ricottaa

pehmeää vuohenjuustoa

greippiä

persikkaa

sitruunamehua

vesimelonia

grillattua paprikaa

purjoa

ituja

oliiviöljyä

suolaa

pippuria

Sekoita ricotta ja vuohenjuusto keskenään omalle maulle sopivassa suhteessa. Muista, että hedelmät pyöristävät vuohenjuuston vahvaa makua. Hienonna loput täyteainekset ja sekoita ne juustoseokseen. Maistele ja säädä maku mieleiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja notkista sopivaksi öljyllä.

Aseta nokare täytettä leikkeleviipaleen keskelle ja taita siivu puoliksi ”ravioliksi”. Painele hiukan reunoilta, jotta herkku pysyy kasassa ja näyttää enemmän raviolilta.

Lisää aiheesta:

Saag Paneer - intialainen pinaatti-parsakaalikastike juustolla Salmorejo - paksu, viileä tomaattikeitto AndalusiastaHelpot kalatortillat chipotle-kermallaPossuburgeri päärynällä ja sinihomejuustollaCroque Monsieur - joulun tähteiden herkkusijoituspaikkaReuben Stromboli - supermaukas pizzarulla
alkupalaantipastobresaolaparmankinkkuravioliresepti

Tuoreimmat aiheesta

alkupala
  • 17.12.201713:49
    juomasekoitus

    Glögi-kuohuviini ja pähkinä-sinihomejuusto-sikuriveneet

  • 18.05.201712:00
    clam

    Clams Oreganata - helpot gratinoidut simpukat

  • 02.10.201617:45
    alkuruoka

    Paistetut vihreät tomaatit - raakileista herkuksi

  • 28.10.201521:14
    butternut squash

    Kurpitsa-chorizo -taco marinoidulla punasipulilla

  • 12.10.201421:29
    alkuruoka

    "Pad Thai" - fiinimpi versio alkupalaksi