Bongasitko punaiset ja mustat numerolaput McDonald’sissa? Paljastavat tärkeää tietoa hampurilaisista
Suomen McDonald's avasi taannoin nettisivuillensa Kysy ruoasta-palstan, jossa kukatahansa voi kysyä mitä tahansa pikaruokaketjun tuotteista. Palstalla ihmetellään muun muassa sitä, mitä hampurilaisien ohessa olevat punaiset ja mustat laput tarkoittavat.
– Mikä yhteys on ravintolan seinällä olevalla kellolla ja burgereiden väliin laitettavilla mustilla ja punaisilla numeroilla? kysyy Olli McDonald’sin palstalla.
McDonald’sin edustaja ihmettelee vastauksessaan Ollin tarkkoja silmiä ja paljastaa, mitä numerot merkitsevät.
– Haluamme että kaikki asiakkaat saavat tuoreen, hyvän makuisen ja turvallisen tuotteen. Spottaamasi laput ja kello liittyvät tähän. Esim. hampurilaisia ei saa säilyttää lämpötasolla 10 minuuttia kauempaa, joten burgereiden valvonnassa käytetään siihen suunniteltua kelloa sekä erityisiä aikalappuja. Tällä ja tuotantomäärän suhteuttamisella asiakkaiden määrään pidetään huoli etteivät tuotteiden säilytysajat ole mitään rulettia, Sami McDonald’silta vastaa.
Hampurilaisten myyntiaika 10 minuuttia, ranskalaisten 5 minuuttia
Toden totta, hampurilaisravintolan sääntöjen mukaan asiakkaalle ei saa tarjoilla yli 10 minuuttia hyllyssä seissyttä hampurilaista. Jos tällaisen tuotteen havaitsee, voi kieltäytyä ottamasta sitä vastaan.
Toiselle kysyjälle McDonald’s kertoo, että myös ranskalaisilla on tiukka myyntiaika.
– Hampurilaisten myyntiaika on 10 min ja ranskalaisten 5 min.
Lähde: McDonalds
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti