Bloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!
Kun kaipaat arkeesi helppoa ja nopeaa, mutta ennen kaikkea maistuvaa reseptiä, tämä Sivumaku-bloggarin kanaruoka on juuri sinua varten!
Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen taiwanilainen resepti tuo vaihtelua arkiseen ruoanlaittoon. Sen lisäksi, että broileria ja seesamöljyä sisältävä ruoka on helppo ja nopea valmistaa, se vie syöjänsä herkulliselle makumatkalle.
– Inkiväärin säpäkkyys ja paahdetun seesamiöljyn silkkinen syvyys muodostavat herkullisen tasapainoisen kombon mehevän broilerin kanssa, Kinnunen kertoo.
Perinteiseen Ma You Ji -reseptiin ei tule sieniä, mutta ne sopivat ruokaan Kinnusen mukaan erinomaisesti. Voit käyttää reseptiin mitä tahansa ruokasieniä tai vaihtoehtoisesti jättää ne kokonaan pois. Valinta on sinun.
Myös lisukkeissa on valinnanvaraa, sillä tämän ruoan kanssa sopivat niin nuudelit kuin höyrytetty riisi.
Herkullisen taiwanilaisen reseptin löydät Sivumaku-blogista.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti