Bloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!

Sivumakuwokki
Ma You Ji - kanaa seesamiöljyssä taiwanilaisittain. Jani Kinnunen/Sivumaku

Kun kaipaat arkeesi helppoa ja nopeaa, mutta ennen kaikkea maistuvaa reseptiä, tämä Sivumaku-bloggarin kanaruoka on juuri sinua varten!

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen taiwanilainen resepti tuo vaihtelua arkiseen ruoanlaittoon. Sen lisäksi, että broileria ja seesamöljyä sisältävä ruoka on helppo ja nopea valmistaa, se vie syöjänsä herkulliselle makumatkalle. 

– Inkiväärin säpäkkyys ja paahdetun seesamiöljyn silkkinen syvyys muodostavat herkullisen tasapainoisen kombon mehevän broilerin kanssa, Kinnunen kertoo.

Perinteiseen Ma You Ji -reseptiin ei tule sieniä, mutta ne sopivat ruokaan Kinnusen mukaan erinomaisesti. Voit käyttää reseptiin mitä tahansa ruokasieniä tai vaihtoehtoisesti jättää ne kokonaan pois. Valinta on sinun. 

Myös lisukkeissa on valinnanvaraa, sillä tämän ruoan kanssa sopivat niin nuudelit kuin höyrytetty riisi. 

Herkullisen taiwanilaisen reseptin löydät Sivumaku-blogista.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!