Bloggaaja tyrmää tamperelaisen paikallisruoan: "Taso on yllättävän heikko"

Sivumaku, buffalo wings
Nämäkin herkut syntyvät kotona, jos vain uskallat kokeilla. Sivumaku

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen mukaan parhaat buffalo wingsit syntyvät kotioloissa.

– Chicken wingsit ovat Tampereen paikallisruokaa mustamakkaran ohella. Siipiraflojen paremmuudesta jaksetaan väitellä loputtomiin. Olen tehnyt siipiä muutaman kerran ja aina huomannut, että tämäkin laji on parempaa itse tehtynä, kirjoittaa ruokabloggaaja Jani Kinnunen Sivumaku-blogissaan.

Kinnunen kokeili tehdä siipiä itse, ja vakuuttui niiden paremmuudesta ravintolaruokaan nähden.

– Näiden kokeilujen myötä alan suhtautua nihkeästi siipiravintoloihin. Taso on yllättävän heikko, vaikka kuinka tamperelaiset polleina niistä meuhkaavat.

– Jos et usko, niin testaa näitä rapsakan meheviä namupaloja, Kinnunen haastaa kotikokit.

Katso "rapsakan mehevä" siipiresepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!