Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Bloggaaja tyrmää tamperelaisen paikallisruoan: "Taso on yllättävän heikko"

Nämäkin herkut syntyvät kotona, jos vain uskallat kokeilla.
Nämäkin herkut syntyvät kotona, jos vain uskallat kokeilla.Sivumaku
Julkaistu 27.08.2015 07:01

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen mukaan parhaat buffalo wingsit syntyvät kotioloissa.

– Chicken wingsit ovat Tampereen paikallisruokaa mustamakkaran ohella. Siipiraflojen paremmuudesta jaksetaan väitellä loputtomiin. Olen tehnyt siipiä muutaman kerran ja aina huomannut, että tämäkin laji on parempaa itse tehtynä, kirjoittaa ruokabloggaaja Jani Kinnunen Sivumaku-blogissaan.

Kinnunen kokeili tehdä siipiä itse, ja vakuuttui niiden paremmuudesta ravintolaruokaan nähden.

– Näiden kokeilujen myötä alan suhtautua nihkeästi siipiravintoloihin. Taso on yllättävän heikko, vaikka kuinka tamperelaiset polleina niistä meuhkaavat.

– Jos et usko, niin testaa näitä rapsakan meheviä namupaloja, Kinnunen haastaa kotikokit.

Katso "rapsakan mehevä" siipiresepti Sivumaku-blogista!

Lisää aiheesta:

Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"
Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!
Sivumaku: Tampereen parhaat ravintolat 2018 – täältä saa ylivoimaisesti parasta ruokaa, ja täältä parhaat pizzat ja kebabit
"Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty" – oletko jo kokeillut tätä helppoa ja supermaukasta broileriruokaa?
Superherkullinen ja takuuvarma resepti: Oletko jo kokeillut helppoa hittipastaa?
Valmista itse paranneltua versiota kouluruokaklassikosta: "Täydellisen lämmittävää pakkasruokaa!"
SivumakuRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”